Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Wyjaśnisz?
Wracaj do nas szybko

Ja uczyłam się 3miesiące i co... zdałam... A Ty już rok w tym siedzisz wiec napewno do egazaminu gotowa jestes

A co do "rozrywkowego" humoru na majówce - nie martw, poradzimy.;-)
Mam nadzieję że do jutra przejdzie zupełnie.
Ja staram się być dobrej myśli, mam nadzieję że dobrze się zapisałam w pamięci Pani Dyrektor przy Weronice;-), choć coś mi wspominali że to jest losowanie i jeśli tak jest to wtedy wiadomo - na dwoje babka wróżyła.
Idź do innego instruktora bo mi tu jakimś kantem zalatuje.
Użycz trochę swojej radochy.
No i właśnie, jak Amelcia w przedszkolu?
Nie dość że ma cały dzień dla siebie, to jeszcze wieczorem mnie nie puszcza, troll jeden.
I najmarniej będę go mieć na głowie jeszcze ze 3 tygodnie.

I dla mnie większość z wymienionych przez Ciebie byłaby na + - tzn. to rozliczanie podatku czy odległość od domu czy miejsca rpacy. A u nas jedyne kryterium przez nas spełniane, to "oboje pracujący rodzice. Reszta to było właśnie rodzice samotni czy niepełnosprawność dziecka, rodziców lub rodzeństwa. Trzymam kciuki aby się jednak udało.
nawet zdążyłam co nieco ogarnąc
jedyne czego mi żal, to to że Maksa zabierał ze sobą na podwórko ;-)
mam stres, podobno szanse na przyjęcie mamy duże, ale wiecie jak to jest, a jak go nie przyjmą, to nie wiem co z nim zrobię 

Przeciez wczoraj pochwalilam sie ladna pogoda hi