reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

No to ustalam granicę dwóch miesięcy. Jak ktoś tak długo nie zagląda na BB to nie jest ujęty w tabelce. Zmienimy nazwę na 'Lista aktywnych czerwcówek' :-D :tak: co by nikt potem nie miał za złe.

Jak mogłabym zapomnieć o czyjejś córeczce???? Jak już wcześniej kiedyś się tłumaczyłam - mam dwa kompy - w pracy i w domku. Tabelka jest na jednym z nich (w domku) i tylko tam mam możliwość jej poprawienia :zawstydzona/y:

Anni
spokojnie moge powiedzieć że mam możliwość obserwowania wyższej kadry menedżerskiej i moje spostrzeżenia są następujące. Żaden mężczyzna w koszuli z krawatem nie będzie wyglądał niestosownie (marynarka jest oczywista w tym temacie). Mój ukochany akurat nie wskakuje w kamizelke nigdy (a wygląda elegancko), ale są osoby które preferują trzyczęściowe garnitury. Jeżeli tylko kamizelka jest w komplecie do garnituru to dla mnie wygląda to oki. Choć osobiście nie przepadam. Ze ślubami kojarzą mi się kamizelki atłasowe - kolorowe lub z 'wytłoczeniami'. Taka na pewno wzbudziła by niezdrowe zainteresowanie :-D

P.S. A jak było po Twojemu?

reklama
Hehe Dzieki Sereczne Efilo,
po mojemu bylo stanowczo bez kamizeli i z moim uroczym krawatem ktory mu dalam na swieta hehehe mi sie podobalo :tak: krawacik serio ladniutki taki w kwadraciki szaro -niebieskie...
tylko widzialam, ze bez kamizeli czul sie jak bez nogi BIDULA i zrzedzil caly ranek bo zawsze ja nosi, ja jakos w kazdym razie nie przepadam...tylko sie balam, ze fakt jakies kulturowe "fa pa" popelnilam i boroczek bedzie swiecil przed karda dyrektorska hehehe

Ale mnie pocieszylas i sie ciesze, ze nie...

powiem ci, ze kurcze nawet dosc sexy wygladal;-) Nie ma to jak facet w garniturze lol

poza tym to nie wem jak u was dziewczyny, ale u mnie straszliwie ta wiosna sie zaczyna: pada deszcz, zimno i wietrznie... szkoda:-(

wstałam i było pięknie, serio, a potem gniłam pół godziny próbując tą stara lampucere odpalić i kicha- rozkraczyła się:wściekła/y:!!!; mechanik ją zabrał do oglądnięcia; zobaczymy co będzie, jednak wygląd to nie wszystko... a taka sliczna byla amerykanska :wściekła/y: :wściekła/y:

Sorga bidulko czyzbys mowila o swoim nowym autku?? Wydaje mi sie ze nie dawno ja kupiliscie ( a moze mi sie pomylilo) ale chyba cos tak pamitam...

Dziwne...

noo, jezdze nią jakies 3 dni, wrr. No ale mechanik mówi że może się okazać że to tylko świece - a jeśli tak to normalka i żeby sie nie martwić i już nie dzwonić- sam zadzwoni jak skończy z nią :P
Wiecie ja sie denerwuje bo sie nie znam i nie wiem czy to koniec świata czy tylko mała kosmetyka:tak: Kot tez sie nie zna i dlatego posłalismy "fachowców" po to auto.

Sorga
bądź dobrej myśli. Przed sprzedażą często ludzie już nie chcą dokładać do auta bo i tak tego nie odzyskają i przerzucają właśnie takie typowe 'serwisowe' wymiany na nabywcę.

Sorga kurcze to pech, ale miejmy nadzieje że będzie tak jak pisze Efilo, że są to tylko drobne usterki i niedługo znowu będziesz królowa szos.

A ja dzis pierwszy raz odkąd jestem w ciązy upiekłam ciacho, drożdżówę ze śliwkami i wyszła cudowna, wysoka i lekka. A takie miałam opory przed pieczeniem ciast, myslałam ze mi nie wyjdzie skoro nie mam ochoty go robic, ale na szczęście źle myślałam. Oby do wieczora coś jeszcze zostało :-).

cos chyba ta wiosna tak na was dziala dziewczyny...same smakolyki do okola... ja moze tez cos stworze, jak mi sie uda to sie wam pochwale - choc ciasta jakos mi nigdy nie wychodza...:no:

reklama
Czesc dziewczyny, bylam dzis na tescie glukozy i bylo super:-) dostalam butelke z czyms o smaku sprite wiec nie mialam klopotow z wypiciem. A tak sie stresowalam ze moj zoladek nie przyjmie itd. Poza tym lekarz powiedzial ze wygladamy bardzo dobrze i wszystko jest okey. To milo uslyszec takie slowa, zawsze lzej na duszy :tak: :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry