reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Czesc dziewczyny, bylam dzis na tescie glukozy i bylo super:-) dostalam butelke z czyms o smaku sprite wiec nie mialam klopotow z wypiciem. A tak sie stresowalam ze moj zoladek nie przyjmie itd. Poza tym lekarz powiedzial ze wygladamy bardzo dobrze i wszystko jest okey. To milo uslyszec takie slowa, zawsze lzej na duszy :tak: :-)

Izka super tylko pogratulowac:tak::-D

reklama
hej gaduły, właśnie wstałam po 1,5godzinnej drzemce. Zmokłam, zmarzłam i nic z tego nie wyszło (pojechaliśmy połazić po komisach, ale to nie dla nas ze wzgl na ceny) więc wróciliśmy, zjadłam obiadek i chciałam się tylko zagrzać pod kołderką:-)
co do tego upominania sie o zamkniety, to wiem, że byłoby to przegięciem, tak tylko napisałam
anni doszła juz przesyłka?
Sorga ja się nacieszyłam naszym starym trupkiem do dzisiaj, wczoraj po południu nim przyjechałam w końcu (po jakichś 5 tyg) do domciu, a dzisiaj znów nie chciał jeździć, więc wrócił do mechanika:wściekła/y:

Muszę się wam pochwalić, że junior dziś wyrwał sobie kolejnego ząbka :-)
W związku z tym czeka nas wizyta wróżki zębuszki ;-)
A dwie górne jedynki właśnie mu się wybijają :tak:

A ja dzisiaj pobudka o 5 rano :wściekła/y: Oficjalna werscja juniora brzmiała: "Mamo nie mogę spać", ale dla wszystkich było oczywiste, że zżera go ciekawość co wróżka przyniosła ;-) Dostał pieniążka i jest cały zadowolony :-D Ja zresztą też, bo on sobie sam zęby wyrywa (ja to bym chyba zemdlała jakbym miała mu wyrwać :tak: )

Dzien dobry - ja sie tylko grzecznie odmeldowywuje - mam urwanie kapelusza w pracy, domku, na budowie (moj Maciejka jak pamietacie ma noge w gipsie i dozorowac musze ja:-p ).
Ale jeszcze dwa tygodnie i moj chaosik na chwilke sie uspokoi - do porodu;-)
Efilo - w zwiazku ze mam miec niespodzianke to podam imie dla Chlopca -Piotr i dziewczynki - Marysia. Dzieki temu bede mogla pozostac na liscie uzupelniona;-) :-)

Lafirynda wczoraj wróciła do łask, mechanik nie wziął ani grosza i mówi że będzie trzeba w komputerze wyregulować wtrysk paliwa, więc w poniedziałek pojedzie na dwa dni na generalke,która była planowana, wymiana oleju, rozrzadu itd. i tp. czyli to co każdy robi przy kupnie używanego auta+ ten komputer.
kachasku rozumiem ale ja za to auto dałam kupe kasy i to nie jest stary trupek, dlatego sie zezliłam. Wydaliśmy pare tys. wiecej ponad budżet żeby mieć na kilka lat dobre, bezpieczne, rodzinne auto, które da się odsprzedac po tych 3-4 latach, bez wiekszej straty. Ale wyjasni się dopiero na koniec przyszłego tygodnia jak już ją wszyscy mechanicy obmacają :PPP lafirynde jedną hahaahaha

Ania ładne imię wybraliście dla chłopca! :-D

Jola mam nadzieję, że mój Piotruś też będzie taki samodzielny. Bo ja padnę, jak mi przyjdzie grzebać w uzębieniu :szok:

Sorga no bo byłoby za pięknie, jakby się tak wszystko układało :-p Zawsze MUSI być coś, co dba o wysoki poziom naszego ciśnienia ;-)

Hej Dwu/trzypaczki :-D
Ja tu wpadłam wreszcie się pochwalić poprawioną tabelkę a tu Ania zapodała nowe info :-D Aniu oczywiście uzupełnie :tak: Sama chciałam Piotrusia jak mi lekarz wykrył sisiorka :-D który potem sie gdzieś stracił :-D

Zostaje nam 9 mamuś bez info o płci. Jeżeli któraś z nich nie chce znać płci przed porodem to proszę napisać - wyróżnimy to w tabelce :-)

reklama
Sorga, mam nadzieje, ze wszysto super z lafirynda i tylko tak straszy malpa jedna ;-)
Kachasku, nie wiem jeszcze bom nie w domu a u rodzinki w Kraku na kilka dni i bede w poniedzialek spowrotem w Rz-wie. A juz sie nie moge doczekac:-p
P.S
ja jeszcze ci nie wyslalam z powodu tego wyjazdu, ale obiecuje, ze po przyjezdzie szybciutko paczuszke sklechce :zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry