reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Esia!!!!!!!!! banitko... na jakim znów zdechłym??? zdechła to ja jestem:baffled: wszystko mnie boli, ałaaaaaaa... a tylko połaziłam trochę po Wrocławiu, bo miałam sprawę do załatwienia:eek:

reklama
chwale sie uwaga
zrobilismy dzis porządne zakupy
łozeczko,materacyk,jedną zmiane poscieli
wszystko poskladalismy z L. do kupy
wygląda cudnie
jutro kupie baterie
to wkleje foty
buziolki:-D:-D:-D:-D

Hej, ja dziś zwiedzałam klinikę w której zamierzam rodzić - wyglądało wszystko super...i boję się już jakby mniej :)
Sprzątanie dziś odpuszczam sobie - mam dość !

A ja cały czas sprzątam i co chwilę muszę sobie robić przerwę, strasznie mnie to wkurza :wściekła/y:
A mąż zabrał się dzisiaj ostro za taras :tak: więc może za miesiąc coś z tego będzie ;-)
Niedawno dzwoniła mamusia żebym przyjechała po coś dla dzidzi, no i okazało się, że kupiła spacerówkę, obawiałam się co zastanę, ale nie jest tak źle, nie jest nowa ale w badzo dobrym stanie, więc nie mogę narzekać, trochę mi tylko przykro, bo napaliłam się na X-landera, a mam haucka :zawstydzona/y: ale coż darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda, a jak się nie sprawdzi, to wtedy najwyżej kupimy nowy wóz ;-)
Jak trochę odszykuję to wkleję zdjęcie

jolka111 - nic się nie martw - też mam wózek nie taki jaki bym chciała :no:
Ale dostałam go w spadku po siostrzenicy - i póki co poczekam i zobaczę jak będzie mi się "prowadził" :-)

Witam :-)

Pracowity dzień za mną... Zwiedziliśmy kilka składów drewna i prawie wiemy gdzie kupimy nasze podłogi ;-) Trochę dość już mam tematu ;-)

Z "prezentami" które nam "na siłę" robi rodzinka to tak bywa... Pół biedy jak pożyczają, gorzej jak to specjalnie kupiona rzecz (i jeszcze droga) a za cholerę takiej nie chciałyśmy :baffled: No ale tak to już jest - nic się nie da poradzić, niektórzy są niereformowalni ;-)

reklama
Dorotka gratuluję zakupów dla Maleństwa.
Jolka znam ten ból bo ja prawie całą wyprawkę dostałam i niestety nie miałam pola do popisu. Ale z drugiej strony jest mi to na rękę, bo jestem strasznie niezdecydowana:tak:.
Każdy miał dziś pracowity dzień, ja również. Posprzątane miałam już wczoraj dziś tylko pranie. Po południu bylismy z mężem na zakupach i kupiłam sobie stanik rozmiar E:baffled: . Wolałabym większy, żeby mieć ewentualny zapas jakby jeszcze urosły, ale nie było niestety:no: .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry