Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Szopka a którą stronę podmiasta wybraliście?
Dzisiaj spędziłam 9,5h poza domem - na wybieraniu drzwi, szafek kuchennych, parapetów i podejmowaniu 1000 decyzji różnej maści. Mam dość. Końca jakoś nie widzę, a budżet z gumy też nie jest... Ble.

No, nie cały ten czas na nogach - bo bym się nimi nakryła dość szybko ;-)
Esia podziwiam cię, masz jeszcze super kondycję skoro potrafisz 9,5h na nogach wytrzymać![]()
Tamtych okolic nie znam zbyt dobrze (chociaż Zalesie, Konstancin - ten daleki, mniej komercyjny - jest piękny... Te sosnowe lasy...) Jestem raczej związana z zachodem - okolice Puszczy Kampinoskiej uwielbiam! Moi rodzice mieszkają właściwie w Puszczy, my też niedługo będziemy blisko (północne Bielany) i mam sentyment do tych rejonów. No ale to cenowo wychodzi koszmarnie - chyba jedne z droższych terazWybraliśmy południe - poszukujemy czegoś w okolicach Piaseczna, osatnio kręciliśmy się po Łosiu, Bogatkach i nawet mi się tam podobało. A może masz jakieś ciekawe miejsca do polecenia?
Ponoć najtaniej obecnie jest jeszcze w kierunku na Rawę (okolice Żabiej Woli itp.) ale za to dojazd do miasta straszny. No ale wszystko zależy od potrzeb - nie każdy przecież pracuje w Warszawie...
Z jednej strony dobrze - niech się ćwiczy! Z drugiej, co ze mnie za wredna baba... 
ale noc mialam koooszmarna:-(goraco bylo niemilosiernie pomimo pootwieranych okien,bolal mnie kazdy miesien,jakies dziwne skurcze mialam a mala tez nie byla wyrozumiala bo rabala i tlukla sie calutka noc...akurat na to nie moge narzekac ale na prawde dostalam w kosc.Nawet mojego obudzilam, taka bylam zdesperowana! A on zaczol tlumaczyc brzuszkowi ze jak jest troszke jasniej w brzuszku to mozna szalec, a jak ciemno to znaczy ze jest noc i pora spania...dzieciak sie uspokoil bo sluchal tego belkotu(w koncu srodek nocy byl i maz taki calkiem przytomny nie byl;-)) , Janek zadowolony powiedzial do mnie 'a widzisz?' a zaraz potem dostal kopala w ucho
i poszedl spac.

:-) ja strosnie nie lubie sie sprzeczac...
...poprostu kazdy ma czasem gorszy dzien
Ja mojego za nic w swiecie bym na inny egzemplarz nie wymienila ;-) 

.