reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

jakby to babsko tylko plotkowało, to by było dobrze, ale ona i jej synalek wyzywają ludzi:wściekła/y:
i żeby to jeszcze mocher był, to by było dobrze;-) ale możę jak będę w jej wieku i nie będę wychodzić z domu na krok (chyba ze strachu i podejrzewam, że syn jej nie pozwala - ale to tylko domysły) to nie wiem, czy nie zdziczeję :baffled:

reklama
ja sobie też nie;-)
mam dołka przez te meble... ale może jutro podjedziemy do "Bodzio" i tam coś znajdziemy. Ikea też ma ceny zastraszające:szok: ehhh... ale jakoś to będzie

kachasku a może na allegro coś znajdziesz?
A tych sąsiadów to może też raz tak porządnie wyzwać jak sprowokują, może jak poczują na własnej skórze to przestaną się tak zachowywać? Swoją drogą co za powaleńcy są na tym świecie:wściekła/y: :no: .

no ja też nie za bardzo, ale jak przeszłam dzisiaj po sklepach to 400-500 zł
ale może poczekam na wypłatę, dorzucę na paliwo i skoczymy do ikei po dwie takie :tak: o ile będą
no ale już nie przynudzam...

Kachasek pewnie że nie przynudzasz. A ta komoda z Ikei bardzo mi sie podoba, zdaje się że są też większe rozmiary, tzn. szersze i chyba bardziej pakowne, a Ty chyba wolisz 2 węższe?

reklama
Kachasek fajne te mebelki :-) Co do tej z Ikei to tylko zwróć uwagę, że jest dość płytka. 40 cm daje chyba stosunkowo niewiele miejsca...

Wróciliśmy ze szkoły rodzenia. Wrażenia opiszę jutro - bo dziś już poźno. Ale uczucia mam mieszane - musze się z tym przespać i bardziej na zimno ocenić ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry