Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Serdeczne gratulacje Witaminka Dużo całusów dla Waszej trójki.
A ja po udanym egzaminie, mogę układać na półkach, bo tytuł MaGazynieRa w kieszeni. Teraz byle do środy wieczorem, kiedy wróci Mąż, i zaczynam bieganie po schodach .
GRATULACJE WITAMINKA!!!! ŻYCZĘ ABY DZIEWCZYNKI DOBRZE SIĘ CHOWAŁY I PRZYNOSIŁY MAMUSI SAMYCH NIEZAPOMNIANYCH WRAŻEŃ:-) !!!! Kurczę co nie zajrzę to już kolejna rozpakowana-toć to siok!!!!
Na te życzenia odnośnie hałasu się spóźniłam, już za późno. ;-)
Widzę, że oprócz mnie rozpakowały się jeszcze inne dziewczyny, gratulacje. :-)
Ale na "nasze dzieci" czy coś takiego nam jeszcze nie zrobili podforum dzieci majowe2007 Trzeba będzie trochę poczekać.
Miłego dnia.
Witaminko,
wielkie gratulacje i życzenia zdrowia dla Ciebie i Zuch-dziewczynek.
Faktycznie śliczne imiona wybrałaś! Zwłaszcza to jedno
P.S. Ja tu sobie z rana przejrzałam wątki o porodzie - nic się nie zmienia, więc stwierdziłam że mogę iść pisać spokojnie prace - tabela niezagrożona a tu proszę - czerwcówkoland świętuje roztrojenie a ja nic nie wiem
Witaminko - Ty nawet tak nie żartuj że chcesz nas 'zdradzić' i przenieść się do majówek. Data nie ma znaczenia - całe nasze forum przeniesie się na dzieciaczki.