Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Gosieńko córcia prześliczna. :-) Jeszcze raz gratulacje.
Właśnie się obudziłam, spałam jakieś pół godziny, obudziłam się i już nie mogłam zasnąć.
Nakarmiłam dziewczyny, teraz sobie leżą.
Witaminka ja podziwiam... Ty masz jeszcze czas i siłę tu zaglądać
Ale ponoć mamy bliźniaków są ekstremalne ;-) Siostra mojej koleżanki (córeczki mają prawie rok) stwierdziła kiedyś że "z jednym dzieckiem to musi być strasznie nudno"
Blanes gratuluję tytułu :-)! Dorotka dzięki za gratulacje, Esia Tobie też gratuluję! Gosia sliczna córunia jak ja Ci zazdroszczę też bym chciała już moją przytulić;-). Witaminka jak znajdziesz troszkę czasu podziel sie Twoim porodem tzn. jak było i jak teraz się czujesz.
Ja za 2 godzinki znów będę żegnała męża mam nadzieję że tym razem nie będzie potoku łez :-(.
Kotek bądź dzielna! A kiedy znów się zobaczycie?
Dzagud kupiłaś herbatkę z liści malin? Przypomniał mi się jeszcze sposób wywoływania skurczy - drażnienie brodawek. Próbowałaś już? Można do pomocy męża wziąć
Szopka, pomysł do wykorzystania.;-)Ale stwierdziłam że akcję wywoławczą wstrzymuję do czwartku - tak, aby w miarę blisko terminu i końca zwolnienia urodzić.