reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Wiesz, ja się tak zabezpieczam, bo cholernie bym chciała wyjechać na nasze spotkanie wrześniowe, ale jednak co własne zęby to własne zęby. Nie stać mnie na implanty a proteza by mi chyba nie przypadła do gustu.:-D Buzia.

reklama
Esia Ty już chyba nabierasz sił przed porodem skoro Cię tak na spanie wzięło, może juz niedługo się rozpakujesz ;-).
Ja mam bardzo konkretne wymagania co do tego - nie może być wcześniej niż 15 ani później niż 25 ;-) Wtedy będę biegać po schodach w dół i pić herbatkę :-D

Dzagud a co do sztucznej szczęki - to na pewno dorotka jakby co kogoś poleci ;-)

No to ja tez sie dolaczam o zyczen:
Z okazji Dnia Dziecka Wszystkim Maluszkom tym w brzuszku i juz poza Gorace Calusy I Zyczonka - aby byly grzeczne jak aniolki no i te wyczekiwne posluszne by wyszly z brzuszka w pore ;-)
:-)

z okazji dnia dziecka
wszystkim bb dzieciaczkom
tym na swiecie i w brzuszkach,
oraz nam mamusiom=duzym dzieciom
z calego serca wszystkiego najlepszego
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Serdeczne życzenia dla wszystkich Maleństw - rośnijcie zdrowo i grzecznie wychodźcie do nas, bo bardzo na Was czekamy.:-)

Do góry