reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Trochę nas nie było bo pojechałyśmy do koleżanki na wieś.
Wszystkie dzidziuchy są śliczne.:-D

Gosia i Fantazja - wszystkiego najlepszego dla Maluszków.

reklama
Wczoraj zaliczyliśmy pierwszy dalszy wyjazd z Miśkiem - odwiedziliśmy dziadków. Mały był grzeczny podczas dwugodzinnej jazdy autem i przespał podróż w tą i z powrotem. :happy: Niemal cały dzień spędzieliśmy na spacerkach po lesie a po powrocie padliśmy całą trójeczką i spaliśmy do rana z jedną przerwą na karmienie :happy:. Misiek był lekko poddenerwowany z nadmiaru wrażeń i ludzi i przy cycu chciał być co chwilkę, ale ostatecznie nie było tak źle, sprzedawałam go trochę babciom i ciotkom i nawet parę razy przyssał się do smoka tylko nie wiem nadal czy uczyć go tego smoka czy lepiej cieszyć się że go nie interesuje :confused:

A my w sobotę mieliśmy chrzciny. Maksio był w kościele grzeczniutki, a nie spał całą mszę :-)
Cieszę się że już po wszystkim, bo trochę nerwów mnie kosztowały całe przygotowania ;-)

My też po pierwszym dalszym wyjeździe :tak:

Zosia była super grzeczna. Na dodatek pobyt na świeżym powietrzu jej zdecydowanie służył - spała jak suseł całe dwa dni. Chyba się wybierzemy w następny ładny weekend ponownie. :-)

Muszę się pochwalić - mój skarb pierwszy raz dzisiaj się odezwał. Co prawda mimo wielotygodniowych próśb: 'no powiedz coś do mamusi' zdecydował sie przemówić do lokomotywy ale i tak jestem przeszczęśliwa!!! :-D

Fantazja - spóźnione ale szczere. Całuski od Zosi.

Efilo wyobrażam sobie to szczęscie :-D:tak::tak:

Jak Zuzia pierwszy raz przemówiła to nie mogłam się powstrzymać od łez :tak:

Teraz juz słyszę regularne "guganie", ale każde cieszy tak bardzo :tak:

Aaaaa ! Zuzia najbardziej lubi rozmawiać z mamą i tatą, ale Babcia i obrazy na ścianach też mogą być :tak:

A jak widzi siebie w lustrze to juz rozmowa na całego :tak::-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry