reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Cześć Mamusie :) po dwóch miechach, mam wreszcie internet na wiosce :-) nadrobię zaległości, i mam nadzieję, że wrócę znów na falę bb.... póki co to pochwalę się moim synkiem :-) pozdrawiam Was serdecznie.

reklama
Blanes witaj! Wieki Cię nie było - dobrze że już macie net. To teraz miłego nadrabiania ;-)

Kachasek dzięki, pocieszyłaś mnie :-)

Anni ja jestem cięta na mocherki - w ogóle źle znoszę zaczepianie przez obcych, a już zupełnie nie toleruję uwag na ulicy. Będzie zabawnie :-D

Ja nosze mala od 5 jej dnia zycia - chuste uwielbia nawet jeszcze nie wskoczylysmy w wozek - polecam choc trzeba byc gotowym na komentarze mocherkow na ulicy.

Olla dzieki u mnie Sajgon MEGA...potem opisze. Chyba skocze po jakies Karmi to sie zrelaksuje:tak: bo jak nie to sie skonczy na relanium:szok:
oj tak, mocherki... spojrzenia zabójcze (ale nie słucham co mówią):cool2: ale nie tylko mocherki - wyśmiały mnie małolaty:szok::laugh2:
Blanes witaj:tak::-) synek śliczny, mój nie potrafi trzymać tak główki:no: zastanawiam się cały czas czemu:confused: chyba już powinien?

Blanes witaj, Maksio śliczniutki aż miło popatrzeć;-).
Kachasek czy to zdjęcie w suwaczku to jest to paszportowe? Michaś wygląda na nim super i wydaje sie dużo starszy niż jest w rzeczywistości.

a ja witam tak wczesną (jak dla mnie) porą;-) dziecko wysiadło o godz 7;-):tak: dzień zaczął się fantastycznie - mój synek postanowił pobić rekord w robieniu kupy:szok: zrobił 2 pod rząd i nie byłoby nic strasznego, gdyby nie to, że przy trzeciej pielucha okazała się mieć zbyt małą pojemność - kupa wyszła oczywiście na mnie:crazy: ostatnio narzekałam, że nie robi, to się dzisiaj postarał (i jakoś dziwnie zaczęły te kupy "pachnieć" - błeee). spał też dość ładnie. od ok 22 do 23 (pielucha dała się we znaki) podjadł troszkę i spał do 3:30 - BEZ BUTLI U SIEBIE W ŁÓŻECZKU!!! (no dobra, przyznaję się - 20 ml wieczorem przed kąpaniem mojego odciągniętego, stało w lodówce i nie chciałam wylewać):happy::happy2:. później jedzonko co godzinę, a raczej podjadanie i efekty były jak wyżej:-D od 2 dni nie obchodzi go to, że po 5 się śpi, dla niego jest to czas zabawy, o 7 wysiada i śpi (tak jak teraz)

reklama
Blanes WITAj, witaj !!!!

Zuzia pobiła dziś swój rekord - zasnęła mocno o 23ej (do 23ej się wybudzała kilka razy) i nadal smacznie śpi.....:tak:
A mnie pierś zaraz eksploduje.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry