Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oj tak, mocherki... spojrzenia zabójcze (ale nie słucham co mówią)Ja nosze mala od 5 jej dnia zycia - chuste uwielbia nawet jeszcze nie wskoczylysmy w wozek - polecam choc trzeba byc gotowym na komentarze mocherkow na ulicy.
Olla dzieki u mnie Sajgon MEGA...potem opisze. Chyba skocze po jakies Karmi to sie zrelaksujebo jak nie to sie skonczy na relanium
![]()
ale nie tylko mocherki - wyśmiały mnie małolaty

:-) synek śliczny, mój nie potrafi trzymać tak główki
zastanawiam się cały czas czemu
chyba już powinien?No wydaje mi sie ze powinien Eryk pierwsze przełżenie głowy z jednego boku na drugi bez rysowania nosem po podłozu zaliczył w 8 dobie życia, a teraz kołyske robi dosłownie tak sie potrafi wygiac.mój nie potrafi trzymać tak główkizastanawiam się cały czas czemu
chyba już powinien?
dzień zaczął się fantastycznie - mój synek postanowił pobić rekord w robieniu kupy
zrobił 2 pod rząd i nie byłoby nic strasznego, gdyby nie to, że przy trzeciej pielucha okazała się mieć zbyt małą pojemność - kupa wyszła oczywiście na mnie
ostatnio narzekałam, że nie robi, to się dzisiaj postarał (i jakoś dziwnie zaczęły te kupy "pachnieć" - błeee). spał też dość ładnie. od ok 22 do 23 (pielucha dała się we znaki) podjadł troszkę i spał do 3:30 - BEZ BUTLI U SIEBIE W ŁÓŻECZKU!!! (no dobra, przyznaję się - 20 ml wieczorem przed kąpaniem mojego odciągniętego, stało w lodówce i nie chciałam wylewać)
. później jedzonko co godzinę, a raczej podjadanie i efekty były jak wyżej
od 2 dni nie obchodzi go to, że po 5 się śpi, dla niego jest to czas zabawy, o 7 wysiada i śpi (tak jak teraz)