Dzagud
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Fantazja, gratuluję szczęścia! :-) Bałaganem się nie przejmuj, bo to ma przypuszczam większość z nas.
A swoją drogą dziewczynki, to podziwiam Was wszystkie! Jesteście cudownymi Mamami! To niesamowite, jakiego "kopa" daje macierzyństwo, ale to co przechodzicie z Maluchami, to godne podziwu. Ja to nawet nie piszę nic o wyczynach Magdy, bo ja po prostu w porównaniu do Was to nie mam dziecka! I mam wrażenie że przy Kachaskowym Misiu czy Piotrusiu Esi to już bym dawno na pysk padła albo się załamała.
A swoją drogą dziewczynki, to podziwiam Was wszystkie! Jesteście cudownymi Mamami! To niesamowite, jakiego "kopa" daje macierzyństwo, ale to co przechodzicie z Maluchami, to godne podziwu. Ja to nawet nie piszę nic o wyczynach Magdy, bo ja po prostu w porównaniu do Was to nie mam dziecka! I mam wrażenie że przy Kachaskowym Misiu czy Piotrusiu Esi to już bym dawno na pysk padła albo się załamała.

oby tak dalej (wczoraj zasnął przed 23 i obudził się po 4 a potem przed 8:-)
zobaczymy jak będzie dzisiaj) no i jak kiedyś wisiał na cycku często i długo, tak teraz 10 minut i koniec, wypluwa cycka i wkłada rączki do buzi;-)
A moje mleko wyjadane jest na biezaco
i za wiele nie odciagne