Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dorotka oby to był dobry znak - nam też wszystko wylatuje i górą i bokiem i z pampersów i z huggiesów. No ale bywają dni, gdy zawartość się trzyma ;-)
A mnie powaliło choróbsko :sick: Zatoki zapchane, głowa jak bania a gardło jakbym połknęła gwoździe... Zdycham.
Nie mogę się skupić. Co mogę wziąć poza oscillococcinum i tantum verde? I apapem?

:-):-)Dorotka- to ja pisałam o DADA. Jestemniezmiennie nimi zachwycona, a mójportfel jeszcze bardziej :-) Pisałam że one kosztują 28zł, a ostatnio sprawdziłam że to jest 18:-)
Nie pamiętam kiedy ostatnio kupa z niej się wylała... Chyba taki dzień nie nastąpił :-)
P.S. Ni ejetsem pracownicą/ właścicielką tudzież wspólniczką żadnego ze sklepów Biedronki :-) Ale pieluchy mają extra :-)

Melasa a ile ich jest w opakowaniu?

oczywiście z nich też juz siku wyszło bokiem, ale była to ewidentnie moja wina, bo krzywo zapięłam:dull: no i pielucha w zasadzie nie była pełna, a łóżeczko mokre (Msiek spi na boczku)
facet ne wpisuje ocen negatywnych, więc po podliczeniu średniej... kwalifikuję się do stypendium
:-) każdy grosz się przyda
(mam tylko nadzieję, że nie będą brali pod uwagę tego, że to poprawka)