Sorga
Dobra Ciocia Samo Zło
Agik
)) bardzo mi miło

Zapraszam serdecznie !!! Bedzie mi bardzo miło, ja sama czesto się zatanawiam jak to zrobić żeby was osobiście poznac, ostatnio byłam w Pozaniu imówie kurcze do Jolki mogłabym podjechać, ale za późno się zreflekowałam..
My ze swojej strony naprawde chetnie was ugościmy!!! Kot rówież jest podczytywaczem BB
i dzieli moja ogromna sympatię do was
Boli tylko ze czasu brak,żeby aktywie śledzić rozwój waszych maleństw
Buziaki wileki i czekam na sygnał kiedy możemy się was spodziewać
gg i nr telefonu jest na zamknietym 

Zapraszam serdecznie !!! Bedzie mi bardzo miło, ja sama czesto się zatanawiam jak to zrobić żeby was osobiście poznac, ostatnio byłam w Pozaniu imówie kurcze do Jolki mogłabym podjechać, ale za późno się zreflekowałam..
My ze swojej strony naprawde chetnie was ugościmy!!! Kot rówież jest podczytywaczem BB
Boli tylko ze czasu brak,żeby aktywie śledzić rozwój waszych maleństw
Buziaki wileki i czekam na sygnał kiedy możemy się was spodziewać

Do tego Maks zaczął się budzić w nocy co 1,5-2 godziny
Nie wiem od czego to. Chodzę jak lunatyk 
za to Maks niedawno odkrył jak fajnie stukać o siebie zabawkami ;-) Najlepiej bawi się klockami wrzuconymi do pudełka 
więc on ma to w głebokim powazaniu- przypuszczam że po prostu postanowił to olac, my też normalnie chodzimy na spacery, tylko po aucie ma silne ataki, więc staramy sie nie jeździć, ale mówie ci charczy jak stary traktor i gada śmieje się- wgole zachowuje sie jak zdrowe dziecko, wiec nie jest chuderlakowatym choruszkiem, tylko rodzice sie martwia bo cały czas nasłu****a czy jest opuchnięcie czy nie ma...