Sorga - na naszym forum zdania sa podzielone. Ja ci powiem w jak ja dzialam ( u nas na szczescie ZAWSZE sie sprawdzilo) najpierw medycyna niekonwecjonalna jezeli to nie podziala (zawsze dzialalo;-)) wtedy chemia, latanie po lekarzach, swinstwa itp.,
No po pierwsze - ja jestem buddystka (jogita) ...i mam troche inne podescie do wielu rzeczy
po drugie - nie wiem do jakiego stopnia w Polsce jest to rozwiniete - bo o ile wiem to nie trudno o jakis oszustow. W US jest to szczegolnie teraz bardzo popularne i regulowane przez rzad, wiec licencji nie dostanie byle kto. Nie wiem czy w Polsce energoterapelci sa licencjonowani. Poczytaj na ten temat i nie idz do kogos z ulicy.
Sluchaj, a jaki jest problem z ta krtania - bo chyba nie czytalam

. Moze ci bede wstanie cos doradzic ;-)
poza tym - jak to mowia - jezeli nie pomoze to i nie zaszkodzi.

;-)
Szkoda ze Eryczek jest taki malutki bo wiem ze akupunktora jest dobra rzecza w takim przypadku - jezeli to nie infekcja.
Poza tym jezeli bedziesz zainteresowana moge na priva podac ci baaardzo dobry kontakt. To jest mnich, ktory byl lekarzem Dali Lamy - bywa w Pl i jest kapitalny. Jak nic nie pomoze bardzo ci go polecam - jezeli bedziesz stosowac sie do jego polecen - recze za poprawe w 100%. ;-)