Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja tak mam ciągle... Jeszcze po karmieniu nie doszłam do siebie, a tu już nowy gąbczak w głowiemam chwilowe zaćmienie mózguco to jest "tężnia"
![]()

Termin to chyba weekendowy - no bo w tygodniu pracującym mamom (Dzagud, Toska) pewnie byłoby ciężko się wyrwać...?
Ale kataru jeszcze nie miał, czyli nie jest źle ;-) Oczywiście o nocnym przykrywaniu nie ma mowy, bo budzi się na sam baaardzo cichy odgłos wchodzenia do Jego pokoju 
Urwij mu się na jeden dzień, żeby musiał wdrożyć swoje teorie w życie, zobaczysz jak terapeutycznie zadziała 

. Dzidzia ma około 16-18 mm i jest wszystko ok. Całą drogę geba mi się smiała, był ze mna mąz i Laura też, było tak jak z Laurą jeszcze niedawno, ten sam lekarz, gabinet, kurcze jak ten czas leci. Nie zdecydowałam się jeszcze gdze bede rodzić, muszę skontaktować się z ubezpieczycielem ale z tego co lekarz mówił cięzarne płacą około 400-500 euro miesięcznie (prywatnie ubezpieczone) więc raczej odpada. Z drugiej strony chciałabym rodzic znowu w Pucku, bardzo fajnie tam było nie mam zadnych zastrzezeń do tego szpitala. Pewnie zrobimy tak ze pojedziemy na swięta do Polski a po swiętach gdzies pod koniec stycznia wrócimy do Niemiec już po rozpakowaniu
.
.
.
jak myślałam.

Gratuluję, jak przenosisz dwa dni to urodzisz w moje urodziny