reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Witaj Elunka w gronie czerwcówek.
Jeśli chodzi o kilogramy to u mnie są trzy na plusie :eek: . Miłe złego początki powiedziała czarownica wbijana na pal :-) . No nic baaardzo liczę na chudnięcie przy karmieniu, bo inaczej to nie wiem chyba pięć godzin aerobiku dziennie mnie czeka przy takim tempie tycia.

reklama
Mnie nie było bo mój komputer to zołza i mnie na forum nie wpuszczał. No normalnie wszystkie strony działały oprócz babyboom. :wściekła/y: Dobrze że moje kochanie to komputerowy magik. Sama bym tego nie naprawiła :baffled:

Witamy Elunka:)))

mi się zawsze zdaje ze puchy bo zwykle sama tu siedze najcześciej wpadam na Efilo ( w tym miejscu serdecznie pozdrawiam;-) , wy w jakichś innych godzinach jesteście :pP koniec końców nie ma nas tak dużo żeby cały czas pełno było ;-)

Sorga to fakt - pół poranka byłam chyba tylko ja :-( No ale może nas przybędzie - póki co, większość jeszcze pracuje ale niedługo zaczną się sypać L4 (czego, oczywiście, nikomu nie życzę ;-) ) więc i czasu na kompa będzie więcej :-)

jest nas co najmniej trzy w tym wzniosłym momencie :-D wreszcie :-p

Esia ta nasza ciąża to nie je bajka, mówią żeby max 4 godziny przy kompie siedzieć, ja nie wiem jak tego teraz dokonać, a jak będę w domu siedzieć, to jak mam kompa nie włączyć? :confused:

Cóż za frekwencja :cool2:

Te 4h to dotyczą chyba po części samego siedzenia w jednej pozycji (dobre jak cholera dla kręgosłupa ;-) ) a po części szkodliwego promieniowania. Jeśli masz laptopa albo po prostu płaski monitor, to chyba tego problemu nie ma :-)

A w domku przy kompie można przecież leżeć :-D

No własnie mam laptopa i cały mechanizm jest bliżej brzucha niż w zwykłym kompie i to mnie raczej martwi. Tak na prawde to nikt nie precyzuje z jakich względów komputer jest szkodliwy.
Jak jestem w domu to mojego Kota wysyłam na laptopa a sama idę na jego komputer żeby te wszystkie trybiki były daleko od Ziomala:)

Polecam tackę na żarcie w łóżku :happy: Sprawdza się świetnie jako podstawka pod laptopa - nic mnie nie grzeje w kolana (ani brzuch), bo nic do nich nie dotyka. Ja mam zwykłą (chyba z Ikei) plastikową z metalowymi nóżkami :-)

reklama
Do góry