Sprawdza :-).
Hmmm no to przemysle temat:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sprawdza :-).
a teraz jesteśmy w domku, mala trochę grandzi i bawi się w łóżeczku. Mój A wkurzony, bo go naciskają w firmie... taka presja to koszmar... przerąbane... a jak ja sobie pomyślę ze do tej cholernej roboty mam wrócić, to dostaję normalnie dreszczy... ale nie mam wyjścia, macierzyński i do pracy... a niech to ten kryzys, niech go jasna cholera weźmie!!!!! 

Śpię dosyć czyjnie, mój fart hehehehe
Nowy sobie spreparowalam i jest ok 

. Ja wczoraj miałam nadmiar energii i urządziłam prasowanie rzeczy dla Córci. W sumie poza ubrankami i wózkiem mam wszystko poprane i poprasowane. A dzisiaj w planach zakupy w Ikea a konkretnie pudełka na zabawki (mam już dwie duże reklamówki).:-)