reklama
Co za róznica jakie wymagania mają szpitale, logika wskazuje, że skoro wieksze dzieci wozimy w samochodzie w foteliku to tym bardziej takiego bezbronnego noworodka nalezy chronić i tak samo przetransportowac bezpiecznie do domu
Fotelik to uwazam sprzet niezbedny !
Pogoda troszeczke sie u nas poprawiła i mam nadzieje, że jutro faktycznie juz słoneczko będzie :-) Wam oczywiście tez zyczę słonecznego dnia jutro i lepszych humorków od rana.
No jeszcze na zakończenie dnia pozdrowionka od Kaliny :-)

Pogoda troszeczke sie u nas poprawiła i mam nadzieje, że jutro faktycznie juz słoneczko będzie :-) Wam oczywiście tez zyczę słonecznego dnia jutro i lepszych humorków od rana.
No jeszcze na zakończenie dnia pozdrowionka od Kaliny :-)
madziumba
czerwcowa mama 2009
Witam wszystkie Mamy czerwcowe. Jestem totalnie nowa, ale swojej córeczki też oczekuję na początku czerwca. Trochę pózno się zdecydowałam na rejestrację chociaż podglądałam czasami różne tematy z forum![]()
Witaj i rozgość się :-)
Ja dzisiaj w ramach przygotowań poprasowałam kolejną partię rzeczy dla Córuni i poprałam (tzn. pralka) kolejną partię

Dobrej nocy !!!
ari1997 - ja planuję przewieś Dzieciątko w beciku, bo niestety fotelika do samochodu nie kupuję, bo nie mamy auta, a przywiezie mnie ze szpitala mój tata. A co do ubranka to zgadzam się z Tau wszystko zależy od pogody w co będzie ubrane.
U nas w tym szpitalu, w którym ja będę rodziła jednym z warunków wyjścia do domu jest posiadanie fotelika samochodowego- inaczej "nie oddadzą" Ci dziecka
tu to samo!!
U nas tez bez fotelika nie wydadza ci malucha ze szpitala ..
No właśnie! U mnie to samo.
Dlatego może warto się zorientować w szpitalu, żeby nie było przykrych niespodzianek przy wyjściu.
A jeśli nie macie samochodu, to może za wczasu się zorientujcie, skąd by tu na chwilę pożyczyć

Witam wszystkie Mamy czerwcowe. Jestem totalnie nowa, ale swojej córeczki też oczekuję na początku czerwca. Trochę pózno się zdecydowałam na rejestrację chociaż podglądałam czasami różne tematy z forum![]()
Witaj wsrod nas:-)
A ja po wizycie u lekarza (opisalam na odpowiednim watku) zestresowalam sie i teraz mam wrazenie ze wszystko mnie boli....ehhh. Zaczynam rozwazac czy do rodzicow sie nie przeniesc bo tak to siedze sama i jakby cos sie zaczelo dziac to nie wiem co bym zrobila:-( A maz dopiero w przyszlym tygodniu bedzie

A teraz was troche podenerwuje....mama zrobila mi wczoraj ogoreczki malosolne....mniaaaami

No kochaniutkie wzielam ten okropny antybiotyk oby mi pomogl bo jak nie to sie wsciekne...
Mam zgage ale taka najgorsza :-( dzwonil moj tatko powiedzial ze mnie odwiedzi w sobote (strach sie bac hihih...) jakos spac mi sie nie chce nie wiem dlaczego... i mam taki ucisk na pecherz ze co zakaszle albo psikne to popuszczam
wy tez tak macie???
candy4k- witaj :-) ja tez calkiem niedawno dolaczylam do grona czerwcowek :-) i zgadzam sie z ari1997, ze to forum uzaleznia :-)
Mam zgage ale taka najgorsza :-( dzwonil moj tatko powiedzial ze mnie odwiedzi w sobote (strach sie bac hihih...) jakos spac mi sie nie chce nie wiem dlaczego... i mam taki ucisk na pecherz ze co zakaszle albo psikne to popuszczam

candy4k- witaj :-) ja tez calkiem niedawno dolaczylam do grona czerwcowek :-) i zgadzam sie z ari1997, ze to forum uzaleznia :-)
beata1980
Sierp 2007 czerw 2009
U nas nie dosc ze nie puszczaja ze szpitala bez fotelika,to jeszcze przed wyjsciem sprawdzaja czy dzidzia jest dobrze zapieta i odpowiednio ubrana,naogladalam sie teraz w szpitalu jakie sa wymogi bo lezalam 5 dni na oddziale z dziewczynami i ich maluszkami,tak ze jak co to juz napewno sie nie zgubie

Ja nie mam pojecia jak jest w szpitalu, w ktorym ja bede rodzila... ale wezme fotelik bo co innego.
Ahhha ... Nika77- nie ladnie tak apetyt innym robic
wszystko bym oddala za ogorki i truskawki
https://www.babyboom.pl/forum/members/nika77-46645.html
Ahhha ... Nika77- nie ladnie tak apetyt innym robic
chocoblok
Aktywna w BB
mam taki ucisk na pecherz ze co zakaszle albo psikne to popuszczamwy tez tak macie???
Macie, macie

reklama