traschka
Mama Marysi
witajcie.
Mało mnie tu, ale muszę jakoś na nowo ogarnąć plan dnia. Marysia od kilku dni nie spi już w ogóle w ciągu dnia. Próbowałam ja kłaść na siłę, ale widze, że w ogóle nie jest śpiąca
Szymuś coraz częściej spi tylko raz dziennie ok 1,5h. Jestem załamana i wykończona... marzę o pół godzinki w ciągu dnia żeby na chwilę siąść. Póki co chce mi się ryczeć na myśl o totalnym braku czasu. A za tydzień zaczynam pracę. Po 9 godzinach z maluchami prosto do zabaw z trzylatkami i skrzypcami. Szczerze, nie wiem czy mam na to siłę.
Ironia
ja muszę iść z Marysią do dermatologa, bo też ma takie dwa dziwne pieprzyki na głowie. Nastraszyłaś mnie, dzwonię jutro do dermatologa. Tam nie trzeba skierowania, prawda?
aaga nooo.... naprawdę dawno cię nie było
Julka do szkoły
a taki mały bąk był jeszcze jak byłaś w drugiej ciąży. No ale przecież to było tak dawno. Napisz więcej jak sobie radzicie? Blixniaki grzeczne? dają życ? 
Doris co się dzieje kochana? Tulę:*
Mało mnie tu, ale muszę jakoś na nowo ogarnąć plan dnia. Marysia od kilku dni nie spi już w ogóle w ciągu dnia. Próbowałam ja kłaść na siłę, ale widze, że w ogóle nie jest śpiąca
Ironia
ja muszę iść z Marysią do dermatologa, bo też ma takie dwa dziwne pieprzyki na głowie. Nastraszyłaś mnie, dzwonię jutro do dermatologa. Tam nie trzeba skierowania, prawda?aaga nooo.... naprawdę dawno cię nie było
a taki mały bąk był jeszcze jak byłaś w drugiej ciąży. No ale przecież to było tak dawno. Napisz więcej jak sobie radzicie? Blixniaki grzeczne? dają życ? Doris co się dzieje kochana? Tulę:*

a dziś na spacerze Leo wsadził palucha w... psią kupę. Usprawiedliwiam go, bo owa kupa mało kupę przypominała, podobnie jak i jej autor - czyli taki mały przerośnięty szczur z grzywką (mam nadzieję nikogo nie obrazić, ale dla mnie to nie psy). A właścicielom się chyba w dupach poprzewracało bo po takim małym psopodobnym tworze nawet nie sprzątają. Ech.