reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

hej
mnie dziś łeb znowu napiepiernicza...ech szkoda gadać... przed @ jestem więc i humor średniawy...
ironia taxówką się wozicie?:-p kiedy Michał ma ur?
katamisz oj współczuje, dla mnie jelitówka temat nieznany w sensie praktycznym, zdrówka kochana! trzymajcie się cieplutko, daj znać co lek powiedział

a Wy wszystkie gdzie???

reklama
felcia - no czasami jak jest baardzo brzydko to tak albo jak mlody troszke podchorowany zeby go nie przeziębiac :)

katamisz - zdrówka bidulki...

no właśnie a gdzie reszta? :confused:

ja dziś czekam na butki i bede przymierzać mam nadzieje że chociaz jedna para bedzie dobra :D musze tez niedługo powystawiac te które były za małe albo za duże a w ogóle w nich nie chodziłam :confused2: jak zrobie fotki to wrzuce tutaj moze komuś sie spodobają bo ja nigdy nie mam szczescia do kupowania butów :p

a wies ze nie dużo bo ostatnio wywalałam troche takich ktorych i tak nie ubiore :) na ten moment moze cos z 7 par wszystkiego :p nie jestem jakąś maniaczką po prostu chodze w butach az ich nie schodze - zazwyczaj sportowe - wtedy ide prosto do sklepu ubieram i kupuje nowe a stare od razu do kosza :-D:-D lubie to uczucie kiedy wchodzisz do sklepu w starych a wychodzisz w nowych :D:D z ubraniami czasami tez tak mam ze zostawiam w sklepie starą kurtke i wychodze w nowej :p płacąc oczywiście haha

Hejka!
Ja jeszcze z łóżka piszę... Tymek śpi od 18, a Nina wojuje w łóżeczku. Wczoraj cały dzień poza domem. Dzisiaj też miałam mieć wyjście, ale koleżance nie pasuje. Także na spokojnie w domku. Tymek zeszło noc i pół dnia spędził poza domem, beze mnie. Przyszła teściowa wtedy co uszczelniała okna i Tymek się uparł, że chce iść do babci. Do domu nie chciał iść, a ja dzwoniłam jak głupia... Powiedział mi przez tel. "z babcią spać i papa". Nieźle, a ja poryczana... Wczoraj o 11 poszłyśmy z Ninką po Niego na nogach i Tymcio zaliczył fryzjera.
Aaa, ja ambitnie zapisuję się na kurs na operatora CNC :-D w połowie lutego zaczynam :-)
Ironia ale Ci się poszczęściło z tymi butami :-) a jaki masz nr nogi? Co przygotowujesz na ur.Michała?
Katamisz ojeju zdrówka dla Was!! Oby szybko odpuściło.
Witam resztę Dziewczyn!

ironia dobrze, że płacisz:-p
asinka hmmm a często Tymek nocuje u babci? poryczana bo Ci było przykro, smutno bo nie chciał do domu wracać? a skąd decyzja o takim kursie?

asinka - co to jest to cnc ? :D ja mam nózke numer 38 - 39 w zależnosci od modelu wiec taki dosc typowy numer :)

no dosłałam na policje ostatnie dowody i mam nadzieje że to na tyle przygód z panią sylwią ghr... musze jeszcze tylko zamki zmienić w drzwiach :confused: ona miała kiedys nasze klucze i jakies kilka mc temu nie wiem czy pamiętacie mowilam wam ze ktos się chciał włamać do nas i grzebał w zamku ale go spłoszyłam bo byłam w domu.. nie mam pewności ze to ktoś od niej nie był wiec dla bezpieczeństwa zmienie zamki - co prawda i tak nic nie mam takiego drogocennego w mieszkaniu ale lepiej spac bezpiecznie

szefowej michała ukradli kiedys suszarke taką rozkładaną jak na balkon na pranie a oryginalne skamieliny i hoffmana zostawili debile ! chociaz tego hoffmana to też bym nie ukradła bo takie szkaradztwo że szok :-D:-D

a u mnie musieliby się natrudzić żeby coś zgarnać oprócz laptopa - telewizor na ścianie, bizu taka niepozorna dosc wiec by sie nie połasili a z noszeniem suszarki do prania to daj im boziu zdrowia jak by takie coś podnieśli ahahah :D

a z butków nieużywanych to mam takie z boti czarne wiązane takie jak mała mi chyba miała :p rozmiar 38 jakby ktoś chciał ja ubrałam ale ja mam jakieś kaprawe pięty i 99% butów obgryza mnie w lewą stopę ;)

czarne-botki-saszki-plaskie-wiazane-r-38-b38sz-1554294213.jpg

Załączniki

• czarne-botki-saszki-plaskie-wiazane-r-38-b38sz-1554294213.jpg
    czarne-botki-saszki-plaskie-wiazane-r-38-b38sz-1554294213.jpg
    6,2 KB · Wyświetleń: 46
czesc laski

nie pisze bo w sumie nie mam co i jakaś taka jestem zmeczona.Siedze w domu z trojka(dominika ferie, Norbert chory i daje czadu na całego). Kacperek przecudowny dalej- nic w tym temacie sie nie zmieniło:-) je,śpi czasami pomarudzi,żeby dać znać o sobie....a ja czuję sie jak kopciuch, nieuczesana, nieumalowana....dzwonili ode mnie z pracy ,żebym dzis na spotkanie wieczorem wpadłam ale nawet nie ma za bardzo jak wyjść.Do tego u nas zawieja.....no brak mi weny i oooooo

reklama
Do góry