reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

dzień dobry;-)
ja dziś w mega dobrym humorze - słońce jeeee:-) w piątek wieczorem grillowaliśmy, w sobotę byłam z Emi u psiapsółki, mała się wyszalała, wyskakała na trampolinie, a niedziela rodzinnie-specerkowo:tak::-) Emi nabawiła się lekkiego katarku, co nas zdziwiło, bo bardziej bym się spodziewała pozlotowego katarku, ale mam nadzieję, że nic więcej się z tego nie wykluje!
ironia Benio lubi Myszkę Mikki?;-) u nas pomału Minni odsuwa się w cień na rzecz Little Pony;-)
andariel fajnie, że udało się z kompem, bo widziałam zdjęcia:tak: co do podwórkowych ploteczek to ja też nie zawsze skora do nich, też mam kilka 'ulubionych' mam, z dwoma kontakt smsowy;-) i tak jak Ty z niektórymi w ogóle nie rozmawiam i nie zamierzam tego zmieniać:-p mojego paplania też można mieć dosyć:-D co do M to mam nadzieję, że dacie radę i się nie pozabijacie...:sorry2:;-)ps teksty Ninki mnie powaliły:-D
trasiu jeszcze raz gratuluje, że mieszkanko w takim tempie sprzedane! daj znać koniecznie jak dzisiejsze oglądanie wymarzonego domku!
i straszny pech z tą gorączką... wiadomo zdrowie dziecka najważniejesze, mam nadzieję, że jakoś to sobie odbijecie! a jak Marysia się czuje?
ps haha andariel nie wjeżdżaj mi tu na ambicję:dry::-p jak odpalam kompa w pracy to wpier mój system, potem bb, kuknęłam tylko co naskrobałyście i Twój wpis musiałam skomentować;-) potem zalogowałam się do systemu i dopiero mogłam dłuższe wypociny napisać, hmmm czemu ja się tłumaczę....???;-)

Ostatnia edycja:
reklama
a co tu taka cisza ludziska ? :D

my juz w domku z bebkiem - sikanie prawie załapane i jestem mega dumna z mego syna :-D:-D dzisiaj juz w ogole ne woła tylko sam idzie na stojąco sikać :D a że ma taki rozbryzg że hoho to musze nocnik stawiać zdala od firanek :-D:-D

w temacie zabawek to benek sobie wymyslil policje z wadera - taki kilkupoziomowy parking do zjezdzania autkami :) ja nie mialam zupelnie pomyslu tym bardziej ze chrzestna kupi autko strazackie, babcia komplet gatek, chrzestni drudzy albo hulajnoge albo ciuchy i dziadek ma jakis tajny projekt ktory nie chce wyjawić :szok:

z dobrych informacji - udalo sie powiekszyc obrączke i moj pierscionek zareczynowy hehe :D głupek robiłam je tak na sam raz jeszcze przed ciaza i miałam numer 10 wiec mega mały a teraz powiekszam na 14 zeby ich nie czuć nawet jak jestem opuchnieta przed @ ale sie udalo :-D

Hej wam.
Wszystkie pewnie dzień matki z berbeciami spędzają :)
My właśnie wróciliśmy z,wyprawy, mąż z Olka zabrał mnie i teściową na pyszny obiadek do görlitz ale zjadłam steka pysznego :)
Ola miała dziś w przedszkolu przedstawienie mówiła wierszyk :) matko jakie te dzieciaczki są słodkie, Ola może zdolności wielkich do mówienia niema (od niedawna dopiero mówi) ale nadrabia charakterem i gwiazdorstwem ;) się usmialismy ze starym :)

hej hej

pobudka!!!:-) wstawać, meldować się, napisać coś mądrego (bądź nie) i takie tam;-) u Emi katarkowo ok, w sensie coś jej tam leci z noska ale jest dobrze:tak: poszłyśmy więc na lody, obiecałam;-) a wieczorem poskakałam na zumbie, faaajnie:-)
ironia brawo dla Benia! i gdzie Ty trzymasz nocnik...? że koło firanek...?:-p
Doggi Ola nie była speszona czy nieśmiała podczas przedstawienia? a jaki wierszyk? pochwal się:tak:

Witajcie laski :)

U nas znów burze i ulewy :/

Felkaa wiersz to za dużo powiedziane 2 wersy, ale i tak super ola jest od swojej grupy o rok młodsza (dałam ja wcześniej dob przedszkola) wiec uważam ze i tak dobrze ze coś powiedziała :) speszona? Nieśmiała? Te terminy nie dotyczą mojego dziecka ;) ona jak widzi mikrofon to pierwsza na scenie jest ;) a ukłony to ze 3 ma wymyślone ;)

A mnie ręką cały czas napieprza, ketonal żel jest cały czas przy mnie :/

u nas nie pada, ale zapowiadali burze, no najważniejsze, że coś powiedziała:tak: 3 różne ukłony? wow:-D nic lepiej z ręką?

hmmm czemu ja się tłumaczę....???;-)
hmmm... może dlatego, żeś winna..?:-p...just saying...:-p

Ninka ma dziś występ, trochę sie denerwuję (jakbym to co najmniej ja miała wierszyk recytować);-)
Doggi fajnie mieć odważne dziecko:tak:z moimi bywa rożnie - raz hej do przodu, a następnym razem nieśmiałe i wycofane gadziny - i weź zrozum. Ale na placu zabaw Nina rządzi - wydaje polecenia starszym dzieciakom (np. to teraz pobawimy się w berka - ja gonię, wy uciekacie - start!) i co ciekawe, ma posłuch:-D Leo zdecydowanie woli spotkania 1na 1 ew.1:2, przy większej grupie lata bez ładu i składu (zresztą jak i ja);-)

Ostatnia edycja:
Felkaa właśnie z ta ręką gorzej, siniak mi schodzi coraz niżej (tesciowa mówiła ze tak będzie) wyprostować nie mogę i w nocy się budzę jak ketonal przestaje działać :/ mam nadzieje ze w końcu minie :)

Andariel powodzenia dla Niny.
Ja czasem bym chciała żeby ola była bardziej nieśmiała a ta zaczepia ludzi w sklepie i mówi "dzień dobly, co tam pani mas? Mas lizaka dla Oli? Ola łubi lizaki" a ja czerwona ze złości ;) w przedszkolu tez dzieci się skarżą "pani mamo Oli, a Ola mi zjadła obiad, a Ola mi kompot wypila a Ola mnie bije" ręce opadają!!!

reklama
andariel:-p:-p:-p
Doggi schodzi coraz niżej - czyli że robi się większy...? Ola ewidentnie za małe porcje jedzenia dostaje w przedszkolu...:-D

aha zapomniałam się Wam pochwalić, dostałam wczoraj od Emi bukiecik kwiatuszków, mama M poszła z nią do kwiaciarni co by wybrać kwiatki dla mnie (tłumaczyła Emi, że to specjalny dzień dla mamy i że w ten dzień trzeba mamę kochać...:-D buahahah wygląda na to, że w inne dni niekoniecznie:-D), ale to nie koniec, mama M dała mi 'coś' i powiedziała, że ona to dostała w aptece ale nie potrzebuje bo się dobrze czuje i daje mi...:-D zaglądam potem do środka (spodziewałam się wit dla kobiet, menopauza ...:-p) a tu mega zaskoczenie: smarowidło na obniżenie cholesterowlu:-D:-D:-D i tona ulotek do tego, ubaw po pachy:sorry2::-D

Ostatnia edycja:
Do góry