reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

Dziewczyny ja kupiłam detektor Angelsound w pierwszej ciąży w ok 22 tygodniu, bo się schizowałam co z Zosią gdy się nie rusza w brzuszku, a przez te pierwsze tygodnie ruchów były dni że czasem nic a nic nie czułam. No i w tym 22 tyg jak się poszuka to się znajdzie spokojnie tętno, tylko dziecko często ucieka z serdeuszkiem i trzeba je ganiać po brzuszku:) Od ok 30 tygodnia słyszałam tętno gdziekolwiek bym nie przyłożyła. Bardzo polecam ten wynalazek dla mam które są skłonne do martwienia się- mi baaaaardzo pomógł.
Teraz też go pewnie będę używać ale zaczne dopiero jak ruchy będą bardzo wyraźne

reklama
Aestima - odważny ten Twój mąż - nie wiem, czy umiałabym sobie sama robić zastrzyki :/

Tusen - powodzenia w przeprowadzce, no i zapamiętaj pierwszy sen na nowym :-) Podobno jest ważny. Mam nadzieję, że będzie Wam się dobrze mieszkało. A że nie zdążysz ze wszystkim do świąt, wcale się nie przejmuj. Powolutku sobie wszystko poukładasz.

Uciekam spać, bo jutro ma być tak zimno a ja muszę dziecko do szkoły odwieźć a później się przesiąść w tramwaj i do lekarza... Oj oby wszystko było dobrze... Dobrej nocki Wam życzę.

Witam siE z rana! Kurczę u nas tak biało że na górze ciemno jakby noc była...wszystkie okna dachowe zasypane...mój A. nadal obrażone że na niego nakrzyczałam, a ja tez jestem obrażona i sie pierwsza nie odezwe..napewno...
Dzisiaj musze jechać jakieś zakupy zrobic i chyba zostane z tymi zakupami sama ale jakoś dam rade...mam zamiar dorwać się do łazienki i lodówki ( w sensie sprzątania)...więc będzie co robić. Miłego dnia Wam życzę!

Kochane jak wkleić te zdjęcia na tajnym, zielonego pojęcia nie mam?

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :)

Tusen, trzymam kciuki za przeprowadzkę!

Aestima, bukiet super!

Misialina, dobrze, ze z Truskaweczką wszystko w porządku. Mężem się nie przejmuj, pewnie dzisiaj się przeprosicie i będzie dobrze!

Larvunia, kciuki za wizytę i testy!

Iza, oby ten tydzień zleciał Ci błyskawicznie! Wiem, że nie da się wyłączyć myślenia, ale czasami przydałoby się...

U nas -15'C, ja potwornie kicham od rana, z nosa leci, oczy zaropiałe, a gardło potwornie suche... Mam nadzieję, że się nie rozłożę na same święta...

witajcie:) zebra mnie dzis uprzedzila z porannym pisaniem ale w nocy nie spalam bo cos zab mnie bolal i przezywalam ze do dentysty bede musiala pojsc:( w ogole spac nie moge, z boku na bok i ciagle mi sie porod sni:(
Tusen zazdroszcze przeprowdzki-ja ubielbiam takie rzeczy
misialina sposoby aestimy na gardlo tez i ja stosuje.
bylam u lekarza i wyniki mam swietne i tyle.musze czekac do 11 stycznia na usg:(
zwlekam sie z lozka i cos musze porobic.papa

Witajcie:-)
Misialina i Zebrra ranne ptaszki:-)

Zaraz zacznę się dopakowywać.Dzwonił facet i przełożył odbiór kluczy z12 na 16 wiec mąż nie bedzie sie zwalniał z pracy.

Dzięki Wam wszystkim za życzenia.Jesteście kochane.
kwiateczek1.gif
Aestima ja mam detektor od 3 grudnia,i to był mój chyba 13tc.Słyszałam serduszko,tylko trzeba go było na ful właczyć i czasami troche przycisnąc do brzucha .Ale to prawda są dni w których bardzo słabe jest wyczówalne serduszko,i czasami czas na znalezienie dpowiedniego miejsca.

Iza powodzenie u lekarza i ciepło sie ubierz:-)Ciepłe majty załóż ,jak to moja bacia mówiła kiedyś.

reklama
Setana, zaraz sprawdzę czy widac:)
Misialina, musisz mieć zdjecie na naszej klasie, fotosiku lub picasa - kliknąc na nie prawym przyciskiem i wcisnąć "kopiuj adres obrazka", potem już na galerii na tajnym wciskasz tą ikonkę z drzewkiem ( tą samą którą tu- na ogólnym wciskamy żeby wstawić zdjecie) i pojawi Ci się taki pasek - do niego wklejasz. W tym pasku jest napis http- ja go kasowałam. Ja tak zrobiłam i się udało, tylko nie umiem zmniejszyć tych zdjęć i wyszły wielgachne jakieś. Ale są:)) Spróbuj i jakby co to pytaj:)

Mój mąż właśnie do pracy poleciał, a mógł sobie jeszcze chociaż jeden dzień poleniuchować z nami... pracoholizm:/ Ja właśnie wcinam śniadanko- omlet z bananami, miodem i malinami. W ogóle wzięło mnie na słodkie- wczoraj wciągnęłam całe mleczko w tubce:zawstydzona/y:

Do góry