reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

katamisz kochana :-)ja nie wiem co mi ostatnio jest ale te lody - masakra :-)
mój M. mi dzis kupił cały litr, wiec troche mi jeszcze zostało :-D:-D:-D
ja bym jeszcze jadła i jadła ale mam zdrowy rozsądek i tak po trochu jem :-D
no nie jest źle mam dopiero 4 kg na plus, to sobie mogę pozwolić

dobranoc brzuszki

reklama
traschka fujjjjjjjjjj. A ja mam dylemat czy zjeść tego loda czy nie?? Kurcze diabieł mnie kusi jak nic dzisiaj na to słodkie...

ja się już pożegnam z wami Brzuchatki...będę ogladać kolejny odcinek Prosto w Serce na Onet Vod...wciągnął mnie ten serial...
Dobranoc

Doris dobranoc :*:*

Ja też właściwie uciekam bo rano nie wstanę...:zawstydzona/y:

Dobranoc traschka :*:* Dobranoc pozostałe brzuszki...:*

p.s. właśnie zjadłam lody z bitą śmietaną i malinami :-)mnnnniam

My wcinamy bitą śmietanę z bananami, rodzynkami, ostatnio dodałam też suszone ananasy, a na wierzch lejemy polewę - ja toffi, a K. czekoladową :-D

zaraz wam popsuje smaki - właśnie zafundowałam sobie inhalacja majerankowe, pachniało jak flaczki...

Heh, mam nadzieję, że pomogło... ;-)

A tak w ogóle to witam się zołzowato :happy2:

hej Kochane...przywitałam się na innym wątku...buła ze mnie...mała buszuje od rana i to ostro...ja zaraz do sklepu po zakupy z bratem bo auta dzisiaj nie mam więc muszę go wykorzystać...nie wiem co tu dzisiaj ugotwać...nie mam weny

Witam się z Wam ciepło:)
Coś tu strasznie cicho z samego rana... Gdzie się wszystkie podziewacie? Zapadłyście na powrót w sen zimowy czy jak?

reklama
Witam się z Wami w ten mroźny poranek...brrr
Dobrze ,że słoneczko już wstało;-)
Coś cisza tu faktycznie...powyjeżdżały gdzie czy co??
O właśnie a co macie na obiadki dzisiaj bo ja też szukam weny:-)

Setana a Ty w pracy dzisiaj??

Do góry