reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

Droga Izo melduję ze nie śpię od 6.30 bo mój Franio obudził sie z krzykiem" mama mój brzuszek jest głodny" wiec przed 7 jedliśmy już śniadanie.
Czekam do 11 aż mój mąż wróci z pracy to moze znów zabierze chłopaków z domu żebym mogła sobie w spokoju chociaż dwie godziny polezec. Bo tak ciagle ktoś coś chce.:-(

Witam serdecznie Ciebie Izuniu i wszystkie spioszki.;-)

reklama
Cześć dziewczynki-mnie jak co dzień od dwóch tygodni budzą zdrętwiałe ręce, bolący kręgosłup i pupa, więc też od 7:00 nie śpię :/ Idziemy teraz rozruszać kości z psiną na spacer do lasu. Od rana mnie korci, żeby zrobić dziś ta krówkę Iwonki :) Nie wiem czy coś będzie mnie w stanie powstrzymać hehe

Agatko, Eva, Cinamonku - witajcie :-)
Dzieci są niesamowite. Od jutra zacznie się znowu szkoła, więc obowiązki i wtedy będzie z trudem wstawał a w weekend jak można sobie pospać i poleniuchować, to niestety się nie da... Co prawda mój mąż wciąż śpi - jemu nic nie przeszkadza :-)
Idę zrobić śniadanko dziecku :-)

hej Kobietki! U mnie noc masakra...po pierwsze spał○am na siedząco - zgaga...po drugie zawalony nos - katar, po trzecie bolące gardło...od wczoraj walczę z choróbskiem...całe szczęscie że gorączki nie ma....moczę nóżki w gorącej wodzie z octem jabłkowym. Zaraz będę płukać gardło wodą z solą...potem będę walczyć z obiadem...jakoś damy radę....Pozdrawiam Was wszystkie i przesyłam dużo zdróweczka!

Cześć dziewczynki ja też już nie śpię od 7 :tak:Ale siedzimy jeszcze bez sniadanka.Muszę się ruszyć bo trzeba iść po mleko...A mała mnie dzisiaj obudziła kopniakami po 3 też ale jakoś jeszcze zasnęłam.

misialinka Tobie kochana dużo zdrówka i miłego dnia!!
A pozostałym brzuszkom miłego dnia życzę :*

Ja mam plana na początek czerwca(jesli do tej pory nie urodzę) że sprzątanie na maksa urządzę.
ja też mam taką opcję,ale zobaczymy jak będzie z brzuchem,słyszałam,że maj czerwiec mają byc b.gorące,za to lato nie bardzo

witam się i ja.niewyspana:-(.wróciliśmy po 1-szej w nocy i Anti urządził arię na cały blok,bo u znajomych grał na czujniku ruchu i tak mu sie spodobało,że sobie pod domem przypomniał,że już nie jest u nich i jazda.i dziś musze tam jechać,bo mu obiecałam:dry:

widzę,że sobotni poranek nie w "humorze"był,za to popołudnie w faworkach i pączkach:-p
ja obiad ma z wczoraj,ziemniaki i kotlety z piersi,dziś nie stoję przy garach.:sorry2:
agata dzięki za posta o wydzielinach,może i macie rację.jutro się dowiem.

Agatko...nie próbowałam...ale jutro popędzę do apteki i napewno kupię...miejmy nadzieje że przyniesi ulgę...dzieki Ci kochana

reklama
Misialina - zdrówka Ci życzę. Mam nadzieję, że pogrzejesz się pare dni w domku i Ci przejdzie. A z tą zgagą popatrz, przyczepiła się i nie chce Cię opuścić :-(
Katamisz - u nas też trzeba zakupy zrobić. Właśnie ostatnie mleko wlałam dla Igora... Może starczy resztka na kawkę inkę dla mnie..

Do góry