reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

reklama
mamusiu 100 LAtek :)

Ok, dziewczyny 3majcie kciuki... idę po całości... wypije 2 łyżki dziś... ale tak na kozaka bez niczego nie dam rady (wczoaj było już ciężko) więc zrobiłam miksture... 250 ml soku z czarnej pożeczki, do tego jakies 100 ml soku z banana i do tego do dopełnienia 500ml kubka ciepła woda co by ten olejek troszkę się rozlepszył :p no i 2 łyżki rycyny !! 3majcie kciuki, żeby mną poruszyło ;) ok ide pic !!

JESTEM GENIALNA !!

Sok z czarnej pożeczki i banan swymi intensywnymi smakami kompletnie zabijają smak olejku !! Jak się pije jest mega tłuste co prawda, ale nie czuc w ogóle tego paskudnego smaku i jak się dobrze wymiesza, to nawet takie tłuste nie jest ;D How Cool Is that :D :D :D

To teraz pozostaje czekac... jestem ciekawa (no i pełna,wypijajac pół litra soku porzeczkowego, bananowego i oleju duszkiem można pęknąc !!)

ale będzie latanie do kibelka :D już to widze hahahaa.... zapomniałam że sok porzeczkowy mnie zawsze pędził :p hahahahah i do tego te melony... łooooo chyba ide zanieśc lapka do łazienki sobie :p :p :p

Mam nadzieje, że mąż zdąży przyjechac, żeby mnie zawiesc na poród :D :D :D hahahahahhahaha (żartuję sobie, ja naprawde jakoś nie wierzę w moc tego olejku, pije z czystej ciekawości)

o tym czy dziecko moze przeczyscic dowiadywałam się... i malo prawdopodobne... nie stwaza zagrozenia :D

Ok, placebo już jest po tych eXtreme 2 łyżkach :D Kłuje w dole okresowo i brzch się napina, ato z 10 minut minęło :p :p :p Może chociaż placebo zadziała na mnie ;D

reklama
Do góry