aneczka1526
Fanka BB :)
Silva a w jakie zabawy rozwojowe się bawicie?????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Oj Kochana nie strasz bo my z Tomkiem to śpiochy jesteśmyHa, Madziolka, mój też tak przesypiał a teraz co??![]()
No nie wiem bo Maja te 6kg miała miesiąc temu a widzę po niej że dużo urosła od tamtego czasuCO do ciężkich dzieci- ja dźwigam juz 7 kilowe, więc wygrywam tą licytację!![]()
No to Twoja ma tyle co moja jak była w tym wiekuTo ja też się policytuję: moja mała waży 5900g a ma niecałe 2 miesiące (ur. 30.06, tylko że ona na starcie miała 4380g:-))
Majka na szczęście nie jest dzieckiem które trzeba nosić non stop na rękach ale i tak już ładnie Ją czuć, zwłaszcza jak czasem jest taka maślana i usypia na rękach to Jej bezwładne ciałko jest wtedy baaaaardzo ciężkieI jak sobie dziewczyny raqdzicie, bo mi kręgosłup już odpada! Normalnie masakra! co będzie potem??