reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

ja żegnam się na kilka dni, dziś w nocy wyjeżdżamy na wakacje:) Oczywiście jak na złość wczoraj Marysia przespała calutki dzień a dziś, kiedy miałam się pakować nie spała prawie w ogóle. Zasnęła dopiero teraz a ja mam jeden wielki syf dookoła... nie wiem jak to ogarnę:/ Miłej nocki wszystkim życzę!

reklama
Trasiu szerokiej drogi dla was i super wypoczynku !!

Ja dziścały dzień piekłam... najpierw tarta creme brule, a potem takiego murzynka z budyniem i wiśniami tak mnie jakoś naszlo... no a we wtorek do poznania jade...pakuje sie w autko zostawiam męża i córcie i jade załatwiac interesy ;)

Dobranoc kobitki... Udanej jutrrzejszej niedzielki:)

hejka witam sie jako pierwsza
mimo ze maly spal ladnie jestem nie wyspana jaj nie wiem co...
a wczoraj wsadziłam sobie po tak dlugim czasie kolczyk do pępka i to bez żadnych problemów a bylam pewna ze zarośnie :)

Ja również się witam z rana.
U nas dzisiaj brzydko i zimno moze później wyjdzie słoneczko. Mała dzisiaj też ładnie spała od 21 do 7 z jedną 10 min przerwą na karmienie o 3 :-).
Mamusiu- ja też mimo tego że mała ładnie spała czuje sie nie wyspana bo w nocy od 11 zerwał się huragan i nie mogłam zasnąć a przez to było gorąco w domu bo okna były pozamykane

oj faktycznie puściutko tu dziś :-(
U nas temperatura dziś spadła o jakies 10 stopni, ale słonko świeciło więc można było spacerować do woli.

Spokojnej nocki mamuśki

Witam was po kilku dniowej przerwie. U nas upał masakryczny i że mieszkamy na górze to nie dało sie wytrzymać, więc siedzieliśmy na dworze czytajcie nie włączałam komputera.
Zaczęliśmy kąpać Mateuszka pół godziny wcześniej bo nam zasypiał przy kąpieli i myślałam że się wcześniej obudzi a on jak w zegarku o 7.00 :-)
jak zasnął o 21 - wiec spi w nocy bez przerwy 10 godz!!!
Jutro doczytam co u was sie działo
Misialina, Doris i inne dziewczyny co biorą Azalie napiszcie mi prosze jak ją bierzecie tzn czy robicie przerwe tą 7 - dniową na okres?
Bo ktoś mi powiedział, ze mam przerwy nie robić i tak zrobiłam ale nie wiem czy to prawidłowo...
Dzięki za info :-)

Dobry wieczór (w zasadzie to noc już ale co tam) :)

U nas kolejny weekend minął migiem, lecą te dni nawet nie wiem kiedy, od soboty do soboty i tak w kółko...
Sobotę tak jak u Was mieliśmy upalną, a dziś było brzydko więc pół dnia przespałam razem z moją córą :)

Maja chyba zaczyna przekonywać się do kąpieli, już tylko lekko marudzi ale można Ją skutecznie zagadać a wcześniej był tylko wrzask i nic do Niej nie docierało... oby tak już zostało... no ale do kąpieli musi być najedzona i w miarę wyspana a przed samą kąpielą gadamy z Nią i się śmiejemy żeby miała dobry humor i dopiero do wody :)

Dzisiaj też miałam ubaw z mojego psa - zawsze jak jemy jakieś jogurty czy serki to dajemy jej opakowania do wylizania, bierze je wtedy do siebie do kojca i pałaszuje no i dzisiaj jak już miała tam trzy pudełeczka i wyczaiła że jestem w kuchni i mam w ręku chleb (robiłam kanapki) to poszła do siebie, wzięła pudełko i przyszła do mnie stoi i czeka, jak się odwróciłam z kromką w ręku to ta wypuściła pudełko i wzięła kromkę i tak trzy razy po kolei :) Tomek się śmieje że ohandlowała mi te pudełka :) no komiczne to było:)

Myślę ,że butelkowe dzieciaczki dłużej potrafią wytrzymać a cycusiowe szybciej chcą do mamusinego cyca :tak:Moja Gracja też zasypia po kąpaniu ostatnio np po 20 i budzi się dopiero po 3 lub 4 więc jak na takiego maluszka sporo.
Katamisz moja Maja tylko na cycu i poprzedniej nocy spała 10 godzin bez przerwy, 7-8 to już norma u nas więc chyba nie ma reguły jakie mleko :)

Lecę spać, do jutra, papa :)

reklama
Do góry