reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

reklama
my juz po karmieniu i zabawie chyba sie mlody zmeczyl bo mu oczy leca...wiec bujam go palcem u nogi i czekam az se ziemniaczki ugotuja ;-)

ale super dzien...odzyskalam duuzo sił przez weekend :-)

u nas spacery to sama przyjemnosc...maly prawie na nich nie śpi ale oglada sobie świat i sie bawi...do tej pory tylko raz zdarzylo mi sie ze mi sie rozplakał ale to przy skoku rozwojowym było

no i ten leżaczek....cudooo....maly sie bawi...śpi na lezaco...siedzi przy piciu herbatki i ja mam czas dla siebie :D

w ogole to ostatnio wyrwal mi butelke z herbata i sam sobie chcial trzymac hha...wiec owinelam go pielucha i dalam i nawet troche sobie wypil hehe...

Dzień dobry :)

Aż mi głupio jak czytam ile już dzisiaj zrobiłyście w domu... ja spałam z Mają do 12 ale mój mózg do tej pory jest nieprzytomny... dobrze że mam obiad od mamy bo nie mam na nic weny dzisiaj...

Dzień dobry!

Chciałam się przywitać po dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugiej przerwie.
Byłam z dzieciakami ponad miesiąc na wsi, a później jeszcze 2 tyg urlopu całą rodzinką. Przyznaję - było BOSKO!

Totalnie nie wiem co u Was słychać, ale wybieram się zaraz czytać ;-)

Na krótko powiem tylko, ze mamy się świetnie, TEraz mam chwilkę luzu, bo Krzyś śpi a Bliźniaki leżą na brzuszkach i się oglądają... ;-)
... no dobra, nie mam się idealnie bo znów mam zastój.. ale nie pierwszy i nie ostatni raz, coś podejrzewam...

Dobrego popołudnia!!!

super cie widziec nutria ;-)

no ja zjadlam obiadek i deserek i kupilam ubranko na chrzest.. a teraz ide sie polozyc na chwilke poki maly jeszcze drzemie ;-) ależ on duzo śpi..hm..:confused2:

no i gada przez sen ma to po mamusi...co chwle slysze uuu...eee.....gg...ii....a spi i zamkniete oczy ma hehe :D

Jejku dziewczyny co was tak wywiało? Normalnie frekwencja minimalna. Ja już obydwie maludy wykąpałam, teraz czekam aż zacznie się wieczorynka i śmigam Julce robić kolację, a Zuzia przysypia w leżaczku. Zaraz pewnie wróci mąż, goni za każdym groszem, łapie jakieś fuchy a ja już szału dostaję bo go wciąż nie ma, niby nie powinnam narzekać bo każdy grosz sie przyda ale mężem też bym chciała się nacieszyć a dzieciaki spędzić z nim czas.

czesc
az wstyd ze tu nei zagladam... wybaczcie...
my miewamy sie dobrze, puki co
mam za soba juz nawal pokarmu a pozniej jego brak juz sie balam ze na butle przejdziemy, ale dalam rade i Misiulka tez... Troche imprez u nas bylo, no i jeszcze dwie przed nami, jak sie unrmuje to bedzie mnie wiecej...
no i koniec wakacji niebawem. Mlody juz chodzi do przedszkola, jak sie ogarne to zrobie tu w koncu porzadek jakis i te nasze fotki maluchow musze przeciez zmienic... jeju jakie mam zaleglosci :zawstydzona/y: nawet nie wiem co u Was slychac.. tyle o ile na faceboku co neiktore "widuje" :sorry:

POZDRAWIAM SERDECZNIE KAZDA Z WAS i buziaki dla maluchow :****

witam, pisze tylko malymi literami, bo mi maly spi na rece, jak go odkladam to sie budzi :eek:, a tak to spi slodko :cool2:.
u nas wszystko oki, pogoda srednia, a raczej kiepska. teraz czekamy na decyzje banku o kredyt biznesowy - jak sie uda to sie przenosimy na wlasny interes, trzymajcie kciuki.
dzisiaj moj synek konczy 3 miesiace, a jutro szczepienie i kontrola u neonatolog.
buziaki

Anapi - wszystkiego najlepszego dla syna!! :) Oby Wam się udało z kredytem! :)
lavrunia - doskonale rozumiem...

A ja dziś schodzę, dopiero 4 panadole za mną... Wszystkie dzieci śpią więc ja chyba tez już się kładę.. mam dosyć tych zastojów...brr

reklama
my wrociliśmy ze sperku o 20 30 wykąpalismy benia i poszlismy zobaczyc do sasiadki czy rodzi...mówi ze na pewno nie urodzi dzis ze nnie a ja sie uparłam i mowie jak nic dzis urodzisz :D nie mineło 30 minut jak przybiegła do nas i mówi ze jej wody odeszły haha :D

prorok ze mnie :)

wiec siedzimy i z niecierpliwoscia czekamy na jakies smsy :-) dzis lub jutro benio bedzie miał kolege lub kolezanke !!! :D

Do góry