reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

anapi zdrowia dla małej !!

my wrocilismy ze spacerku po parku kolacji w restauracji zakupów i piwka u znajomych :) biedne to nasze dziecko wszedzie z nami łazi :-) teraz ślicznie śpi i mruczy :)

a ja pisze i pisze magistra i uszami mi juz wychodzi :-( musze zdążyć...musze....a potem AHA aha zbieram na podyplomowke za rok i do tej pory robie szkolenia i szlifuje czeski ale juz na loozie nic mnie nie goni koncze przymusową edukacje AHA aHA to mi sie podoba :D

reklama
anapi zdrówka dla córci i żeby synuś się nie zaraził &&&&&&&&&&&

A ja jak tylko napisałam tego poprzedniego posta że Maja zasnęła to ledwo zamknęłam laptopa i wstała... po 10 minutach snu i szalała do 23... czytaj marudzenie i tylko na rączkach.... było bosko....

hej

anapi zdrowia zycze:tak:

u nas tez jakiś katar sie przyplatal nad ranem,a we wtorek szczepienie,hmmmm

madzioolka współczuję marudzenia...

moja zaczyna marudzić jak jest śpiąca i teraz nauczyła się zasypiac na rękach:sorry::baffled:,teraz mało waży,a później?

u nas piękny dzień ma być,trzeba korzystać.

ogólnie to nie mam humoru,bo ja nie mam się zazwyczaj na jesień w co ubrać,zawsze mam jakieś braki w garderobie.marzy mi się jakiś płaszczyk w ciepłych kolorach,typu fiolet i do tego duży,tez w kolorze szalik i buty jakios fajne i jakoś z roku na rok nie mogę się zebrać na taki zakup:nerd:

dziendoberek!!!

Ja jak zwykle 3 dni w plecy nie wiem kiedy nadrobie bo u nas wszystko na wysokich obrotach. MIlla wczoraj zaczela polska szkole sobotnia i byla zachwycona oby tak dalej!!

Dzień dobry
Anapi zdrowia dla córy
Ja się wczoraj późno położyłam,opłakiwaliśmy z Darkiem przegraną Adamka:-)szkoda, chłopak nie docenił przeciwnika, ale walczył dzielnie. Dziś zombi lecę po kawę

Witajcie!!!
Ja wczoraj zjechałam do rodziców na cały tydzień:-)Mam nadzieję, że częściej będę się odzywać, bo siostrę mam tu do pomocy:tak:
Miłego dnia wszystkim mamusiom życzę!!!
Kupiłam w piątek 5-ciopak bodziaków f&f z Tesco za 35zł. Nie byłam przekonana ale spróbuję, bo w tym tempie ulewania Mai (5x dziennie ją przebieram) to pranie 3x w tygodniu robię...

reklama
Do góry