reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czerwiec 2011

Hej.Witam się po kawce.

Doris ale z Twojej Julci nocny marek:tak:no ale ładnie jej zafundowałaś energię kawką wieczorną :-p

Powiedzcie mi o co chodzi z tym szałem na kaszki, gluten i w ogóle??Ja pamiętam Igorowi kaszkę zafundowałam dosyć pózno i teraz też nie widzę potrzeby aby podać Gracjanie jakoś wcześniej.W jakim celu ją podajecie??Żeby sprawdzić czy dziecko nie jest uczulone na gluten czy jak??Jakaś ciemna w tej kwestii chyba jestem :laugh2::rofl2:

Madzioolka królowa nocy;-)to Cię okrzyknęły:-DDzięki za pocieszenie.Szczerze współczuję infekcji mnie też ten problem dotyczy o tej porze roku kilka razy w sezonie zimowym.Co do Agaty R to ja też ciekawa jestem jak tam po wizycie u lekarza.
marta24 ale Norbert Ci prezencik zrobił ;-)Co do pracy to szkoda gadać nie chce mi się nawet o tym myśleć bo depresję mam!!Jeśli chodzi o mojego szefa to nie sądzę żeby zgodził się na 1/2 etatu brakuje jednej osoby na dziale więc co im po mnie wtedy??

Lecę bo dziecię mi stękoli chyba strzeliła kupkę :-)...cdn

reklama
Wczoraj mój D kończył 30 lat i zrobił sobie wolne od pracy.Zaprosiłam go do kina na Zmierzch.Kto nie widział a wybiera się to zachęcam bo naprawdę fajna ta część im wyszła.Film trzyma cały czas w napięciu i w ogóle jest ahhh i ohhh.Super!!Wróciliśmy do domu koło 1 w nocy i tyle co się położyłam i mała się obudziła.Gadała chyba z dobrą godzinę w końcu zrobiłam jej mleko i po kolejnych 30 minutach usnęła.W końcu i mnie się udało zasnąć ale nie na długo bo po chwili Gracjana znowu się obudziła i kolejna godzina wstawania do niej.Totalnie nie wiem o co jej chodzi...chyba skok bo do tej pory od dobrych 2 miesięcy nigdy się to nie zdarzało bo spała mi całą noc od 20-6,7...Kurcze mam nadzieję ,że dzisiaj będzie ok bo wcale się nie wyspałam.

Uciekam się szykować bo jedziemy z Gracjaną do Setany i jej Natalki i idziemy gdzieś pospacerować i poplotkować:-D

Miłego dnia :*

dzień dobry
Mati wczoraj też nie chciał zasnąć, po kąpieli i cycu uśmiech na twarzy i gada do nas ... masakra jakaś jak juz zasnął to po 20 min słysze płacz i mammmma :-) lece a on popatrzył na mnie i uśmiech od ucha do ucha:rofl2: to drugiego cyca i zasnął wkońcu. Obudził sie o 6.50 cyc i spaliśmy razem do 9.30!!!:szok: dla mnie szok
teraz kima znów od pół godz ale go wymęczyłam zabawą :-)
ide wstawić obiad i mam nadzieje wam odpisać :-)

Witam!!
Po wczorajszym dniu załatwień, mamy ustaloną datę ślubu cywilnego na... Sylwestra, tegorocznego :szok: Powiedzcie i pomóżcie, co ja mam na siebie włożyć?? Nie mam kompletnie pomysłu...
A nocka... chyba szkoda pisać... :-:)-( Tymek budził się co godzinę i tak do rana, a jak wstał to włączyła się syrena.
Ja już wysiadam psychicznie...

Tyle rzeczy na raz, także mam dość...
I znowu przepraszam, że tylko o sobie :zawstydzona/y:

Dzień dobry,
Ja dziś pobiłam wszelkie rekordy i spałam do 12... a wszystko przez to że Majka obudziła się o 5 i nie miała zamiary spać dłużej, płakała krzyczała kopała no masakra i tak 2 godziny, na 7 Tomek miał nastawiony budzik bo nasi grali w siatkę (i przegrali z iranem cieniasy...) to już się nie kładł a ze spaceru wrócił wczoraj po 1 więc nockę miał "super", ale mimo to wziął Majkę ze sobą do drugiego pokoju a ja dospałam jeszcze.... mimo to dalej jestem niewyspana, kawa się skończyła, głowa mnie boli, za oknem szaro i jeszcze to zapalenie dróg moczowych... dzień do d... to się pożaliłam...
Idę może jakaś resztka rozpuszczalnej się schowała jeszcze gdzieś w szafce...

czyzby wczoraj byla pelnia??
masakra jakas, moja tez sie wybudzala co chwile, i zamiast szyc Szyciaki to do niej latalam... Synek tez sie wybudzal...
a dzis kolezanka mi mowila ze w przedszkolu cala grupa dzieci spala i nie poszly na dodatkowe zajecia z grupa bo cala grupa spala i spala hehehe cos pogoda nam tez nie dopsuje ;-)j
a rano myslalam tez ze oczu nie otworze... na szczescie kawa pomogla
a teraz... mloda zasnela i sie zastanawiam czy bedzie dlugo spac czy tylko 15minutowke sobie strzeli jak zawsze... bo bym sie do niej wtulila... aaahhh :sorry:

Witam się i ja :-)

Bylam rano na zakupach i potem po godz 12 na basenie. Jestem coraz lepsza, bo dziś przeplynełam 30 basenów w 45 minut (wchodzę na 1h ale 15 minut na ubranie i rozebranie). Moja Dominika przeplynęla 15 i stwierdziła, ze jestem wielka.
Najgorsze jest to, że basen nieczynny Będzie od niedzieli aż do 11 grudnia :-(.

Madzioolka
...brałam Furagin 3x2 tabletki. Pomogło i można brać. Współczuję zapalenia.

Larvunia...to ile Ty już tego naszyłaś? Pokaż swoja kolekcję :-)

Asinka...ślub w Sylwestra...super. jeśłi chodzi o strój to ja Ci nie doradzę, bo sama ostatnio mam z tym mega problem. W ciuchy sprzed ciąży nie wchodzę a jak chodzę mierzyć coś w wiekszym rozmiarze to stwierdzam, że wygladam jak slonica i nic mi się nie podoba.

Kati...no ja nie wiem co ostatnio z tymi nockami się dzieje, Julia zasypia po 23, budzi się często i najlepiej to jakby stale cyca miała w buzi

Katamisz....
widzę, że Gracjanka też spać nie daje. Może to rzeczywiście skok u naszych dzidzioli -)

Mrsmoon
...witaj :-)

Aestima...zapalenie piersi? Od czego? Od zastoju pokarmu, czy może przeziębiłaś

Marta...jak samopoczucie?

Mamusia...a czemu akurat jarzynowe? Nie mogly być z dodatkiem czegoś?

Ja dziś starłam Julii jabluszko. Powiem wam, że zadowolona nie była. Krzywiła się i chyba nie bardzo jej smakowalo. Stanowczo woli to ze słoiczka i inne owoce też.

Ostatnia edycja:
Larvunia faktycznie chyba pełnia plus pogoda na wszystkich się odbija... a od soboty ma zacząć już padać deszcz ciągle.... feeee

Doris jak Tomek zrobił Majce swoje jabłko z marchewką to miny miała przednie, nie wchodziło Jej to za żadne skarby świata więc część sami zjedliśmy a reszta poszła do kosza... Zupkę moja zjada ładnie ale owocki i marchewa tylko słoiczkowe... chyba przez to że swojska zupka zmiksowana ma taką konsystencję jak słoiczki a w przypadku surowych owoców czy warzyw już nie bardzo da się osiągnąć takiej papki...

Asinka ślub w sylwestra super sprawa :):):) przynajmniej data łatwa do zapamiętania hehe :) ale ze strojem też nie pomogę bo co pójdę do sklepu to wychodzę z pustymi rękami bo nic mi się nie podoba...

Asinka, ale super!:-)
Doris, chyba zapalenie- bardzo boli mnie lewa pierś i jest nabrzmiała. Co poza kapustą? MIesio jakoś nie chce z niej pić dzisiaj... Chyba wczoraj mnie zawiało:-(

reklama
Dzięki :-)
A poszłybyście w takiej sukience na swój ślub??
zielona-sukienka,3.jpg
Spodobała mi się bardzo, tylko nie wiem czy wypada...:confused::confused:

Do góry