hej dziewuszki
ja dziś w średnim humorze (czyt. teściowa, zmęczenie, ząbkowanie, niewyspanie...). Ale z dobrych wieści zarezerwowaliśmy dwa miejsca na urlop nad morzem:-)
Madzioolka i jak rozmowa? zadowolona jesteś?
marta zdrowiej i &&&&&&&&&:-)
trasia jak samopoczucie?
moon i anapi jak wasze szkarby w dniu pierwszych urodzin?:-)
aga jak Julia? Boziu jaka temperatura...
:-(
Doris super, że mama już po operacji, teraz niech szybciutko dochodzi do siebie, jak się czuje?
kati ale ogólnie (poza mega bałaganem) to urodzinki udane? jakie prezenty dostał Mati? goście zadowoleni? Mati był grzeczny czy dokazywał? ale pytań hihi
aestima ja się pogubiłam...
 to gdzie masz dostać pracę w zawodzie? ...

ja dziś w średnim humorze (czyt. teściowa, zmęczenie, ząbkowanie, niewyspanie...). Ale z dobrych wieści zarezerwowaliśmy dwa miejsca na urlop nad morzem:-)
Madzioolka i jak rozmowa? zadowolona jesteś?
marta zdrowiej i &&&&&&&&&:-)
trasia jak samopoczucie?
moon i anapi jak wasze szkarby w dniu pierwszych urodzin?:-)
aga jak Julia? Boziu jaka temperatura...
:-(Doris super, że mama już po operacji, teraz niech szybciutko dochodzi do siebie, jak się czuje?
kati ale ogólnie (poza mega bałaganem) to urodzinki udane? jakie prezenty dostał Mati? goście zadowoleni? Mati był grzeczny czy dokazywał? ale pytań hihi

aestima ja się pogubiłam...
 to gdzie masz dostać pracę w zawodzie? ...

, miłego dnia.
). Ironia, mój mąż pochodzi z b. biednej rodziny i uwierz mi, że wszystko co ma- a ma spore osiągnięcia życiowe i zawodowe- ma dzięki temu, że jest a. zdolny i baaaardzo pracowity, rzetelny, b. jest dobrym człowiekiem i nie myśli tylko o swoim interesie i swojej dupie, jeśli w coś się angażuje, to nie tylko dla kasy...