reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2011

madziolka - u nas to samo.. mlody akrobacje robi w lozeczku ;)

jakas zmeczona jestem a tu tyle jeszcze do zrobienia :szok: dzisiaj beniem zajmie sie moj kuzyn.. wczoraj B widzial go po dluzszej przerwie - chwilke sie powstydził a potem ciagał go po całym domu i pokazywał mu zabawki :-D:-D

reklama
Hejka :)
Czy Wasze dzieci też się rzucaja po łóżku w nocy???
Maja ostatnio robi takie akcje że już wymiękamy - tak się kręci w łóżeczku że kończy w poprzek albo przekręca się żeby spać na brzuchu, po czym podkula nogi pod brzuch i tak śpi jak na klęczkach, pupa sterczy w górze ani tego przykryć ani nic... najgorzej że jak chce wrócic z powrotem na plecy to nie ma miejsca i się wybudza i potem jest dopiero cudowanie, kręci się, robi mostek: z leżenia na brzuchu podnosi cały tułów opiera się na głowie i na wyprostowanych noga i się odpycha szorując budzia po łóżku, wygląda jak taczka, zanim zaśnie z powrtem to mija jakas godzina i przy tym wszystkim jeszcze co chwile popłakuje albo i wyje ;/ nie da się spać...
Coś mnie głowa pobolewa, chyba skoczę zaraz do apteki...

Uciekam na razie
pa :)

u nas identycznie, ale na szczęście nie wybudza się strasznie

Witam!!
Nareszcie u siebie w mieszkanku :-) Tydzień czasu nas tu nie było i kupa sprzątania była. Tymek przez pół godziny chodził jak zaczarowany i oglądał wszystko :-D Sz.wrócił stęskniony jak chol.era :-p Tak żeśmy poszaleli, że może objawić się to 9-miesięcznym "kacem" :-D:-D:rofl2::rofl2: Zobaczymy... Tymek coraz więcej chodzi. Wrzuciłam do zdjęć filmiki. A za chwilę wybieramy się na basen. Trzeba się wymoczyć :-p
Madzioolka u nas to samo. Tymek tak się kręci w nocy, że masakra. Co jakiś czas muszę Go przekręcać. A najlepiej jak na śnie siada i się wywraca.
Moon jak na razie się układa między Nami i widzę, że się stara. Był teraz tydzień w Niemcach z pracy i pisał takie smsy, że aż się ciepło na sercu robiło :-)

Czyli to "normalne".... mam nadzieję że szybko Jej to przejdzie bo chyba zaczne spać na podłodze z Nią i wtedy niech się wierci i chodzi do woli... :-)

asinka - to czekamy na efekty szaleńśtw :D :-D:-D my tez ostatnio z M szalejemy na "spokojnie" hehe :D chciałabym miec bardzo dzidka ale teraz nas jeszcze nie stać na drugiego srula... chyba by mnie tata pogonił jakbym mu powiedziała ze jestem w ciazy :-D:-D

przyszedł do babci dzisiaj rowerek dla młodego :D i dziadek sie zaoferował ze go poskręca... :szok: na poczatku był taki zdystansowany do Benia no bo wiadomo co z takim srulem robic ani go na rece nie wezmie bo sie boi ani go nie potarmosi.. ale teraz to juz szalenstwo sie zaczyna :tak::tak: ostatnio nawet piłke razem kopali .. nie liczac tego ze pies byl zazdrosny i odpychał benia tyłkiem :dry:

Asinka - tymula to juz taki podroznik ! nie moge sie doczekac kiedy Beni tak bedzie sam chodził póki co chodzimy na kilku kilometrowe spacery i powiem ci ze wiekszosc trasy robi sam za rączke :szok: nie sadzilam ze dzieci maja tyle poweru w sobie :tak:

jak to uslyszy szwagierka to padnie... jej 3 letnie dziecko jest nadal wnoszone po schodach bo przeciez jest malutki :dry::confused:

asinka taka zmiana z Sz? jestem w szoku, mam nadzieję, że to na dłuuuuużej a raczej na zawsze:tak:
marta jak tam humorek naszego kolejnego roczniaka?:-)

reklama
martadelka roczniak ma sie swietnie, wlasnie obcielam mu wlosy- czekalam na to do roku i wyglada jak niezly kawaler

a co tu dzis takie pustki????:cool::eek:

Do góry