reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2011

matko jak mi sie nie chce isc do tego tratru :confused: a co jak benio bedzie plakal? i bedzie mu zle ? :(

to cale ubieranie sie malowanie.. matko

reklama
ironia jak Ci się nie chce iść, to znaczy, że sztuka będzie super:tak:Zawsze tak mam, im większa niechęć do wyjścia tym lepiej się bawię

zaraz do Was wracam tylko coś do żarła sobie zmajstruję

Wczoraj nie zdążylam napisać wszystkiego co chciałam, a więc:

Aestima ogromne gratuluacje!!! Strasznie się cieszę, że udało Ci sie z pracą w ZG, teraz pozostaje trzymać kciuki za Michała! Ale zmiany Wam się szykują:szok:
martadelka ze mnie du.pa wołowa, bo jeszcze nic nie zarezerwowałam:zawstydzona/y:masz jakieś miejscówki sprawdzone? Setana polecała jeden osrodek, ale mój A nosem kręci, że jak nie będzie pogody, to nie będzie co robić...ehhh faceci...
z zasypianiem u nas też masakra - wczoraj zasnęła 21.30, ale za to pospała do 8:tak:z 3-ma pobudkami...pięknie zasypiała sama w łóżeczku, a teraz jak ją kładę to ryk i szloch niemiłosierny. Aż się zapowietrza, biorę na ręce - cisza, odkładam- ryk i tak wkoło Macieju się bawimy...
trasia mimo tych mdłości naprawdę Ci zazdroszczę tego stanu:tak:do lodówki włóż cytrynę przekrojoną na pół, to zabije zapachy. Nie mów, że Marcin mył co 2-gi dzień lodówkę jak byłaś w ciąży z Marysią:szok:
dubeltówka ja też się nie zgadzam z 2-tyg nieobecnością:wściekła/y:Windows jest beeee...ja mam leoparda i daję radę:tak:Pisz na linuxie!!!
kati jak piszesz o ciąży, to tak jakbym o sobie czytała, też do 10 tyg miałam mdłości i też mnie później zgaga męczyła. Ale niezaprzeczalną królową zgagi jest Misialina:-D
Madzioolka gratuluję! I naprawdę zaczynam wierzyć w magię forumowych kciuków:tak: To może zacznijcie już zaciskać je za nasz żłobek? Wyniki 15.06
Maja też się rzuca, najbardziej przy zasypianiu, zresztą zdjęcia na fb pewnie widziałaś. Zasypia wpoprzek, do góry nogami, na czworakach z głową w dół, na kołdrze, uwieszona na ochraniaczu:-DW nocy też się wierci ale trwa to chwilę, płacze jak się orientuje, że smoka nie ma w buzi. Wtedy idę ją zatkać i dalej śpi
Doris nie martw się tak tym żłobkiem, jasne, że szkoda, ża mama nie da rady biegać za Julką, ale pomyśl, nie ona pierwsza nie ostatnia do żłobka pójdzie. Mnie sąsiadka ostatnio pocieszyła - jej syn w wieku 11m-cy poszedł i bardzo dobrze się odnalazł w żłobku:tak:Też zdołowana chodziłam na samą myśl o żłobku a teraz postanowiłam od września spróbować. Zobaczymy jak będzie - nic na siłę, jak się nie zaaklimatyzuje będziemy szukać innego rozwiązania. Jestem rozdarta - do pracy chcę wrócić, bo wiem, ze jak tego nie zrobię, to później może już nie być tak łatwo. Cieszę się, że mnie doceniają i dzwonią pytać kiedy wracam, bo teraz w bankach raczej zwalniają niż witają z otwartymi ramionami. Pewnie też od października wrócę
ironia gratuluję ząbka! U nas rok skończony, Maja biega, ale zębów brak:-)
asinka cieszę się, że u Was dobrze i mam nadzieję, że to stan trwały:tak:Tymek nieźle już zasuwa na nóżkach, Maja tak samo, rozkręciła się w 2 tyg. A kaca 9-miesięcznego chyba Ci nie życzę, najpierw Sz kochana wychowaj;-)

Hej. Podczytuję Was, ale jakoś nie mogę się zebrać, żeby coś napisać. Jakiś trudniejszy okres w życiu mam... :cool: Mały kaszle, idziemy dziś do lekarza. W piątek mieliśmy wyjeżdżać na weekend [wesele kolegi] ale nie wiem, jak to będzie. Jakoś tak do dupy jest.

zolza nie jedźcie! Przychodźcie do Krysi na urodziny!!! Rozkaz:-D:-D:-D
A tak serio - mam nadzieję, że nic poważnego u Ediśka - Maja ma katar i dłubie w uszach i dla świętego spokoju byłam z nią dziś u lekarza - na szczęście to tylko sam katar...

reklama
heloooł jestem wypompowana jak koń po westernie....

nogi mnie bolą i zaczyna mi sie żylak robić :wściekła/y:
zaraz poczytam co skrobałyście

Do góry