reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2011

Aestima....to akurat się nie sprawdziło ale inne się sprawdzają, w szczególności płeć :-) ale to tylko sen a nie przepowiednia ani przeczucie :-)

reklama
hej
ironia nie umrze... nie umrze... ja tu zawsze bede eheheheheeh ;-)

......w sumie nie wiem co chcialam jeszcze napisac, sorki :sorry:

Cały czas myślę o tej małej Oliwce mojej koleżanki... wiecie ten problem na dobre ujawnił się w ubiegły piątek, od tamtego czasu są u lekarza codziennie, w niektóre dni nawet u dwóch albo i trzech żeby poznać różne opinie, byli już i prywatnie i państwowo, u wszystkich gastrologów dziecięcych w Lublinie, chirurga no i ten szpital o którym jak tylko sobie przypomnę to mnie coś trafia. W szpitalu Edyta (ta koleżanka) powiedziała już że chce skierowanie do czd a lekarz na to że nie ma podstaw że wszytsko jest w porządku. E stwierdziła że za 2-3 dni gdy będzie kolejna kupka i pewnie znów wylądują w szpitalu zażąda tej opinii na piśmie, ciekawe czy wtedy będzie też taki cwaniak... Oni dostali masę leków, tylko tak jak pisałam większości nie mogą podać bo mała od razu jest cała w bordowych bąblach a pozostałe które podać mogą to nie działają... A jeszcze wyobraźcie sobie że jak w szpitalu E powiedziała że była u prywatnego lekarza to prawię ją wygonili, bo oni sobie tego nie życzą... skandal po prostu!

hej
ja jestem kompletnie wyprowadzona z rownowagi, dzien zaczal sie koszmarnie, wczoraj K mnie wkurzyl , na koniec dnia Dominika doprowadzila do furii a dzis rano norbert dal popis stajac 20 min przy kontakcie (na ktorym trzymalam reke i moilam ze nie wolno) wyjac i gryzac mnie po rece. wsadzilam go lozeczka i wyszlam zeby nie zrobic mu krzywdy......dzis mam dosc ich wszytskich:no::no::no:

Benio dzis postanowił nam rowniez zrobic prezent i spał do 8 :tak:,

tyle przede mna roboty...sprzatanie i praca... i jeszcze pozarłam sie z M :angry::no:

Witam!!
Coś mnie mdli od rana... A jeszcze pogoda do bani :dry: Wczoraj przechodziłam całe miasto i byłam u taty. Jeszcze prawdopodobnie załatwiłam sobie pracę tymczasową. W sklepie taty, bo początkiem maja otwarli. Sklep mięsny z samym drobiem i wołowiną, oczywiście zdrowa żywność :-) Zobaczymy co to będzie...
Doris jeszcze trochę poczekam i na pewno dam znać co i jak :-p

helooł
madzioolka współczuję koleżance i jej córeczce nie umiem pomóc niestety :-(, sama nie wiem gdzie bym poszła...
ostatnio Mati nie chce zasypiać, jest cała akcja daje mu pić (jeszcze cyca) i zawsze zasypiał a teraz napije sie i impreza, bawić sie chce, biegać itp. i idzie spać ok 21.3- i 22 a ja z nim (usypia przy drugim cycku)... mam dość
nie wiem co z tym zrobić !?:-:)-:)-(
poradżcie mi coś proszę

dobrze, że mam cały następny tydzień urlop <jupi>:biggrin2:

reklama
Do góry