reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

reklama
kasiawilde ja też jestem z Ciebie dumna - pracowita z Ciebie mrówka:tak:ja przy Tobie to leń śmierdzący:zawstydzona/y:zwłaszcza ostatnimi czasy:sorry2:

kati
- wow, no to oklaski! [a w głowie mam taki obrazek, że już Ci Mati szykuje jakąś bombę, co byś się zbytnio nie cieszyła - no sorki]:-D

kasiawilde a jaka to woda dokładnie jest? jakaś fotka może?

zmykam - siadłam na chwilę bo szukałam w necie inspiracji kulinarnych, ale pokręciłam się tylko po różnych blogach i nadal jestem głupia; może mnie wkrótce olśni;-)
dobranocka!

Witajcie nocą :-)
Nadrobilam zaległości w czytaniu....w sumie to staram się czytać jak mam wolną chwilę ale cięzko się wbić w rozmowę....
Poza tym jestem jakaś przemęczona i brak mi weny do wszystkiego. Jutro jadę z Mamą i Julią nad jezioro na tydzień zregenerować się trochę i odpocząc (malolaty i M zostają w domu) więc jeszcze mniej mnie tutaj będzie....neta tam brak ale postaram się z telefonu odzywać, bo będę za Wami tęsknić!!!!
Buziaki dla Wszystkich!!!!

hej
mialam dzis z siostra i dzieciakami nad jezioro jechac, zakupilam im wczoraj stroje kapielowea tu dzis zachmurzone no choleraaa jasna

nie wiem czy czytalyscie artykul na wp o obrzezaniu dziewczynek, madr a przeczytalam to wieczorem i spac przez to nie moglam, do teraz czuje sie z tym koszmarnie,Boze moj kochany co to za ludzie, co to za potwory

kati brawo za usypianie, juz teraz pojdzie jak z platka

trasia buziaki

my piejmy wode zrodlana, zrodelko niedaleko to bankami przywozimy:)

doris odpoczywaj i nabieraj sil kochana

doggi doczytalam, no super tata gest ma hoho, a my z kaluzy jeszcze nie pilismy, koniecznie musimy sprobowac, za to wiele innych swinstw juz jedlismy:rofl2:

kurna no i musze sobie dzien od nowa zorganizowac bo mialam inne plany
tak w ogole to moge powiedziec ze zaczynam delikatne urlpowanie, jestem zadowolona z lekcji w tym roku i szykuje mi sie duzo pracy od wrzesnia:)

Dzień dobry! :-)

a właściwie dziołchy to jak jest z tą wit. D? podajecie? pytanie szczególnie do tych już odcycowanych?

aaa i poprosimy o kciuki, jutro idziemy z małym do ortopedy wreszcie, co by mój garbulec się naprostował :)

Ja podaję, raz na 2 dni średnio.
Kciuki zaciśnięte! :-) &&&&

Kati, gratki i kciuki w dalszym ciągu :-)

Trasiu :* :-)

Doris
, udanego wypoczynku! :-)

Moja koleżanka z medyka ma termin na 21.lipca, a przedwczoraj dzwoniła do mnie z życzeniami imieninowymi i tak od niechcenia wspomina, że dzień wcześniej wyszła ze szpitala. Oczywiście, dopytałam zaraz, co się dzieje, a ta, na luzie, że niiiic, tylko jej się szyjka skraca :szok: To jest, kurde, podejście :-) Poleżała 4 dni i puścili ją do domu, nic jej nie zakładali, ma tylko wypoczywać. Tiaaa, tylko że mąż pracuje, a mają 3,5-letnią córeczkę... "No co zrobię, jak nie ma mi kto pomóc, muszę dawać radę" - powiedziała rozbrajająco. Dzielna Dziewczynka :-) Potrzymajcie też za Nią kciuki, co? :-)

Łooojeeeejjjj, ale śmierdzi... dziecko moje... Idziemy się przewijać :-p

Cześć :)
Wczoraj Maja zamiast drzemki 13-15 poszła spać dopiero o 17 i spała do 19.15... zjadła kaszę (kolację) i dopiero poszłyśmy na dwór, nie było nas do 21 prawie a jak wróciłysmy to ta mała glizda dalej była pełna energii, kąpiel była doopiero o 22 i wtedy dopiero padła... ja ledwo juz na oczy patrzyłam coć normalnie jestem pełna sił o tej porze, jednak zdecydowanie potrzebuje wolnych wieczorów do normalnego funkcjonowania...
A dzis mimo tak późnego pójścia spać Majuchna wstała o 5.30........ zasypiam na siedząco.........

Kati GRATULACJE!!!! Oby tak dalej :) &&&&&&

Zołza Maja tez zawsze z samego rana wali kupala, a że robi to zazwyczaj tuz przed moim wyjściem do pracy to uciekam z domu prędzej :-) wredna jestem co? no ale w końcu co - T sobie robi poranny przegląd prasy a ja się na zakrętach rano nie wyrabiam, sprawiedliwość musi być :-D

Idę spać... (pod biurkiem)

Ostatnia edycja:
Madzioolka, popieram! :-) Sprawiedliwość musi być! :-D
A ja już zauważyłam, że nie ma co przeciągać zasypiania, bo te małe gnojki chyba mają jakieś wewnętrzne budziki :-p Na szczęście, mój i tak daje nam pospać. Ale doskonale rozumiem, o co Ci chodzi z tymi wieczorami. Trzeba odetchnąć, mieć chwilę dla siebie, dla Męża... i dla królików ;-)

reklama
Hejka!!
Witam się nie przytomnie :-p Taki mam zaduch na tym moim 4 piętrze, że nie wydalam... Całą noc spaliśmy z oknem na oścież i to w samej bieliźnie!! Masakra, ale i tak wolę tak niż żeby miało by padać... Tfu, tfu :-) U mnie teraz sajgon w domu, bo tyle ludzi, ale spoko.
Ironia widziałam na fb zdjęcie Benia w nowej fryzurze i super wygląda. A my dzisiaj też z Tymkiem do fryzjera (5 raz :szok:), ale chcę żeby Go obcięła nożyczkami. Zobaczymy co z tego wyjdzie :-p
Trasiu dziękujemy za wczorajszą gościnę :-) Tymek zasnął w autobusie...
Kasia ja podaję komplet wit. więc D już nie podaję.
Kati gratulację udanego usypiania. Mój wczoraj zasnął w ciągu 5 min, bo był taki padnięty... A co do piątku, ja jestem jak najbardziej za :-) I Misię też weź!!
Zołza kciuki za koleżankę &&&

Wczoraj dowiedziałam się szokującej wiadomości... Mój były zginął w wypadku samochodowym... Miał 28 lat...

Do góry