reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

Wszystkiego dobrego dla T. Madizoolka!!!:-)
My nad morze zabraliśmy ... rozładowany aparat:baffled: Także mam 8 zdjęć aż... Ale cykałam fotki z aparatu mgordon- jak je zdobędę, to pokażę:) głównie Amelkę i Miesia fotografowałam.:-):tak:

reklama
hej, moj maz mnie oszuakal, ze neta nie bede miala bo mlody wyrwal wtycznke i ze niby trzeba ylo kabel dokupic, dzia dominika mi pokazala ze net jednak jest, oszukaniec-chcial zeby na necie nie siedziala.
a na wesele dotarlismy ale czulam sie fatalnie, nie dosc ze niewyspana maskymalnie to chora do tego. ok 20 mialam juz tak dosc ze poszlam do samochodu i sie polozylam i godzinke pospalam ijak nowo narodzona balowalismy do 3 chyba i popilam tez dosc mocno, wczoraj bylo zdychansko:baffled:

co do norberta to zeszlo sie kilka rzeczy na raz- dostal goraczki i wysypki poszczepiennej i do tego nie spal bo mial biegunke i go pewnie bolala brzuszek.dzis juz ładnie spal.

mama m wiesz co ja juz nie przezywam rozstan z dziecmi tak jak przy pierwszym dziecku, jestem nimi zmeczona i tylko czekam na okazje zeby sie wyrwac z domu a powiem szczerze ciezko z tym, bo mlody jest nieprzewidywalny i moja mama naprwde nie ma do niego sily. dzis pwiedziala ze niestety ale norbert to nie dominika, ona z zostala z miesieczna dominika jak poszlismy na wesele i zero poroblemu a z norbertem kazdy boi sie zostawac:-)takie to moje kochane dziecko juz jest, dzis sobie rozbil po raz nie wiem ktory warge, dzizasssss

larvunia wlasnie dostalam kotka, jest przesliczny, buzia przepieknie naszyta- no cudo, ciekawe co norerbert powie na ktka, aledominika pewnie mu go zabierze i wojna gotowa, bo norbert juz ja gryzie i leje po glowie jak tylko podlapie okazje

kochane lece na ogrod po warzywa bo moja maz taki chory , zaraz przyjedzie i musze go dzis podleczyc moimi cudami natury....do sklikania pozniej!!!!!!!!!!!!

:ninja2:
...zajrzałam tylko, żeby się przywitać - piorę, sprzątam, z prasowaniem dałam sobie spokój przy takim natłoku obowiązków...właśnie skończyłam jeść obiad i biorę się za odkurzanie...
Mam nadzieję, że w 2-3 dni się ogarnę i wrócę do Was, bo tęsknię:*

My kąpiemy Maję codziennie, na palcach jednej ręki mogę policzyć tzw "dzień dziecka", rytuał musi być bo inaczej ciężko potem ze spaniem...

Mrsmoon CZEŚĆ! :) Jak wyjazd? Wypoczęłaś??

Trasia super wieści, strasznie się cieszę :):):) jakbym to ja byłą na tym usg :p

Marta dobre- drzemka na weselu :) ale dobrze że skuteczna i mogliście się dalej bawić :)

Cholercia teść dalej siedzi i nawija a mi się chce taaaaaak spać po winku... :p

dzien dobry....
my od 5,30 nei śpimy... ale poszłam wczoraj o dziwo spac juz po 21.00 i od dawien dawna nei czułam się tak wyspana jak dziś ;-)

reklama
oj ja niedawno wstałam bo mlody zroil pobudke o 4:30 pisk nie z tej ziemi, zjadl kasze i usnal dalej a ja jestem jakas wystraszona po dzisiejszej nocy, sny koszmary mialam snilo mi sie, ze moj moj byl Dexterem(kojarzycie seral no nie?) i co straszne dawalo mi to niesamowite poczucie bezpieczenstwa:nerd::nerd: i wogole snilo mi sie ze angielski w przedszkolu skonczyl sie ok20, niedosc ze moj maz zabil kogos i rzucil w pole to jeszcze dzieci po angielksim wyszly a tu powodz sie zaczynala i musialy same srole preplywac przez wode i ze moja siostra sie utopila....no po prostu okropnie sie czuje, nie moge dojsc do siebie.....
moon witaj
hej larvunia:)

Do góry