reklama
hej, moj maz mnie oszuakal, ze neta nie bede miala bo mlody wyrwal wtycznke i ze niby trzeba ylo kabel dokupic, dzia dominika mi pokazala ze net jednak jest, oszukaniec-chcial zeby na necie nie siedziala.
a na wesele dotarlismy ale czulam sie fatalnie, nie dosc ze niewyspana maskymalnie to chora do tego. ok 20 mialam juz tak dosc ze poszlam do samochodu i sie polozylam i godzinke pospalam ijak nowo narodzona balowalismy do 3 chyba i popilam tez dosc mocno, wczoraj bylo zdychansko
co do norberta to zeszlo sie kilka rzeczy na raz- dostal goraczki i wysypki poszczepiennej i do tego nie spal bo mial biegunke i go pewnie bolala brzuszek.dzis juz ładnie spal.
mama m wiesz co ja juz nie przezywam rozstan z dziecmi tak jak przy pierwszym dziecku, jestem nimi zmeczona i tylko czekam na okazje zeby sie wyrwac z domu a powiem szczerze ciezko z tym, bo mlody jest nieprzewidywalny i moja mama naprwde nie ma do niego sily. dzis pwiedziala ze niestety ale norbert to nie dominika, ona z zostala z miesieczna dominika jak poszlismy na wesele i zero poroblemu a z norbertem kazdy boi sie zostawac:-)takie to moje kochane dziecko juz jest, dzis sobie rozbil po raz nie wiem ktory warge, dzizasssss
larvunia wlasnie dostalam kotka, jest przesliczny, buzia przepieknie naszyta- no cudo, ciekawe co norerbert powie na ktka, aledominika pewnie mu go zabierze i wojna gotowa, bo norbert juz ja gryzie i leje po glowie jak tylko podlapie okazje
kochane lece na ogrod po warzywa bo moja maz taki chory , zaraz przyjedzie i musze go dzis podleczyc moimi cudami natury....do sklikania pozniej!!!!!!!!!!!!
a na wesele dotarlismy ale czulam sie fatalnie, nie dosc ze niewyspana maskymalnie to chora do tego. ok 20 mialam juz tak dosc ze poszlam do samochodu i sie polozylam i godzinke pospalam ijak nowo narodzona balowalismy do 3 chyba i popilam tez dosc mocno, wczoraj bylo zdychansko

co do norberta to zeszlo sie kilka rzeczy na raz- dostal goraczki i wysypki poszczepiennej i do tego nie spal bo mial biegunke i go pewnie bolala brzuszek.dzis juz ładnie spal.
mama m wiesz co ja juz nie przezywam rozstan z dziecmi tak jak przy pierwszym dziecku, jestem nimi zmeczona i tylko czekam na okazje zeby sie wyrwac z domu a powiem szczerze ciezko z tym, bo mlody jest nieprzewidywalny i moja mama naprwde nie ma do niego sily. dzis pwiedziala ze niestety ale norbert to nie dominika, ona z zostala z miesieczna dominika jak poszlismy na wesele i zero poroblemu a z norbertem kazdy boi sie zostawac:-)takie to moje kochane dziecko juz jest, dzis sobie rozbil po raz nie wiem ktory warge, dzizasssss
larvunia wlasnie dostalam kotka, jest przesliczny, buzia przepieknie naszyta- no cudo, ciekawe co norerbert powie na ktka, aledominika pewnie mu go zabierze i wojna gotowa, bo norbert juz ja gryzie i leje po glowie jak tylko podlapie okazje
kochane lece na ogrod po warzywa bo moja maz taki chory , zaraz przyjedzie i musze go dzis podleczyc moimi cudami natury....do sklikania pozniej!!!!!!!!!!!!
mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
ja od urodzenie do jakis 6 miesiecy kąpałam codziennie, potem co dwa dni a ostatnio w te upały to codziennie

...zajrzałam tylko, żeby się przywitać - piorę, sprzątam, z prasowaniem dałam sobie spokój przy takim natłoku obowiązków...właśnie skończyłam jeść obiad i biorę się za odkurzanie...
Mam nadzieję, że w 2-3 dni się ogarnę i wrócę do Was, bo tęsknię:*
traschka
Mama Marysi
przelotnie informuję tylko, że byłam dziś na usg prenatalnym. Maluch zdrowiutki, wszystkie wyniki bardzo dobre, ma 6,5cm i pieknie machał do mnie rączkami :-)
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
My kąpiemy Maję codziennie, na palcach jednej ręki mogę policzyć tzw "dzień dziecka", rytuał musi być bo inaczej ciężko potem ze spaniem...
Mrsmoon CZEŚĆ!
Jak wyjazd? Wypoczęłaś??
Trasia super wieści, strasznie się cieszę

jakbym to ja byłą na tym usg 
Marta dobre- drzemka na weselu
ale dobrze że skuteczna i mogliście się dalej bawić 
Cholercia teść dalej siedzi i nawija a mi się chce taaaaaak spać po winku...
Mrsmoon CZEŚĆ!
Trasia super wieści, strasznie się cieszę
Marta dobre- drzemka na weselu
Cholercia teść dalej siedzi i nawija a mi się chce taaaaaak spać po winku...
reklama
oj ja niedawno wstałam bo mlody zroil pobudke o 4:30 pisk nie z tej ziemi, zjadl kasze i usnal dalej a ja jestem jakas wystraszona po dzisiejszej nocy, sny koszmary mialam snilo mi sie, ze moj moj byl Dexterem(kojarzycie seral no nie?) i co straszne dawalo mi to niesamowite poczucie bezpieczenstwa
i wogole snilo mi sie ze angielski w przedszkolu skonczyl sie ok20, niedosc ze moj maz zabil kogos i rzucil w pole to jeszcze dzieci po angielksim wyszly a tu powodz sie zaczynala i musialy same srole preplywac przez wode i ze moja siostra sie utopila....no po prostu okropnie sie czuje, nie moge dojsc do siebie.....
moon witaj
hej larvunia

moon witaj
hej larvunia