reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2011

uciekam po calym dniu gonienia po ogrodzie z Beniem :)

spoko z tą suszarką ja zawsze jak jej nie uzywam wyłączam ją z prądu :tak::tak: Mały juz nie raz chciał ją włączyć więc nie ma co sie dawac i juz w nawyk weszlo że jak się wysuszy to wyłączamy i juz :) no i dobrze ze to nie pralka :-D:-D M zamiast dziecko wyciagnc to po aparat glupek poleciał :szok::baffled:

no i pamiątka jest taka :

IMG_3494.jpg

reklama
no nieźle, nieźle mój Mati też uwielbia stać przy pralce, wkładac do środka ubrania i zabawki ale jeszcze nie wpadł na pomysł zeby siebie tam załadować i niech tak pozostanie :-)
a pamiątka fajna

Cześć :)

Maja ma biegunkę od-zębową - czy w takiej sytuacji też podaje się smectę orsalit czy inne tego typu specyfiki? wydaje mi się że to nie bardzo zadziała bo to przecież nie jest problem stricte z brzuszkiem ale może się mylę??? zielonkawa kupka albo kleksy są w każdej pieluszce, Maja pije bardzo dużo więc o odwodnienie się nie martwię nawet pomimo upału (dziś w cieniu 35st...) Czwórki czuć bardzo wyraźnie (wszystkie na raz) ale obawiam się że jeszcze to potrwa niestety...

Soksy witaj! :) Oskarek to śliczny chłopiec :)

Baju :*

mozesz dac jej camellie ona jest na zabkowanie i biegunke albo krople biogaia sa naprawde bardzo dobre.

i dziekuje za miłe słowa o Oskarkrku :)

uciekam po calym dniu gonienia po ogrodzie z Beniem :)

spoko z tą suszarką ja zawsze jak jej nie uzywam wyłączam ją z prądu :tak::tak: Mały juz nie raz chciał ją włączyć więc nie ma co sie dawac i juz w nawyk weszlo że jak się wysuszy to wyłączamy i juz :) no i dobrze ze to nie pralka :-D:-D M zamiast dziecko wyciagnc to po aparat glupek poleciał :szok::baffled:

no i pamiątka jest taka :

Zobacz załącznik 486040

super zdjecie :) nie wspomne juz o małym ze ma niezle pomysly :D

Mama M-całokształtem swojego zachowania. I to nie tylko dziś. Przeinacza każde moje słowo, rywalizuje o wszystko i jest super specem od wszystkiego. Poza tym jest obłudna aż do bólu.
Przykład- kiedyś rozmawiałyśmy ( w ciązy) kto ile zostanie z dzieckiem, powiedziałam, ze chciałabym co najmniej rok, nie pogniewałabym się gdybym mogła do 3 lat, dopóki nie pójdzie do przedszkola, ale pewnie to nie będzie realne. Potem wmawiała przy mnie wspólnym znajomym, ze chcę z dzieckiem siedzieć dopóki nie pójdzie do szkoły! I nie dała sobie wytłumaczyć, że nic takiego nie mówiłam ani nawet nie pomyślałam!!!:no: To tylko jeden przykład... Dziś się ścięłyśmy, teraz załagadzam, bo nie cierpię konfliktów, wolę załagodzić skoro i tak się przeprowadzam. A ona przyznała, ze lubi mnie denerwować:confused: To super...
A nad jezieorem było faaajnie:) Przyjechała druga koleżanka- bardzo fajna, pogadałyśmy sobie:-)

Ostatnia edycja:
Aestima szkoda ze troche zepsuła wypoczynek, ale dobrze ze miałaś z kim innym pogadac
a takie osoby są czasem denerujące bo co bys nie powiedziała to i tak na swoje przekręcą, ale to juz chyba taki typ ehhh

dziewczyny ja znowu popełniłam Brownies Tiramisu, Boziu jakie to pyszne:zawstydzona/y: na szczęście w takie upalne dni nie da się tego zjeść za dużo:-p
Katamisz Zakrzów a Ty?
Kati szczerze mówiąc nie wiem jak mój by się zapatrywał na spotkanie z 'obcymi' hihi a tak na poważnie no to my (Ty i ja) się jakoś znamy (cięzko określić tą internetową znajomość:sorry2:) i pewnie łatwiej byłoby nam się we dwie z dzieciaczkami dogadać, co oczywiście nie wyklucza wspólnego spotkania z małżowinami:-p absolutnie wrzesien mi pasuje:-)
heeeeej marta:-) superasko, że odpoczełaś, co do koleżanki to chyba znam ten typ, też taką mam:tak: napawa optymizmem, chęcią do życia, daje energii:-) koniecznie zamieść fotki z wakacji a jak dzieciaczkom się podobało? i fajnie, że z K się dogadaliście:tak: wakacje sprzyjają wszelkim rozładowaniom atmosfery:tak:
ironia:szok: dobrze, że ja mam pralkę z wsadem na górze (choć ogólnie narzekam na tą pralkę, wolałabym normalną:-p)
soksy nas nic nie wypłoszyć:-p multi-cytat:szok: pierwsze słyszę, ale któż by się po mnie spodziewał takiego odkrycia:-D:rofl2:
Aestima:-) czyżby to ta koleżanka o której kiedyś wspominałaś, że lubi od Ciebie zgapiać pomysły na urządzanie pokoju Miesia a potem twierdzi, że to były jej pomysły?
Madzioolka zaczęłaś urlop?:-) życzę spokojnej nocki i mniej pieluszkowych kupsztali:sorry2:

Martadelko, tia, ostatnio pisałam Zołzi na fb ( komentarze pod zdjęciami, które widzą wszyscy moi znajomi, zwłaszcza ona -szpieg), ze ziolony mi się opatrzył ( bo jakoś na kolory zeszło) i nowy pokój Miesia będzie w kolorystyce: beże, biele, czerwienie i trochę niebieskości. I ona tydzień póxniej jest u mnie, też rzecz jasna mieszkanie właśnie kupują i mówi: WIesz, zrobię Franiowi pokój w innych kolorach, myślę o beżach, bielach, czerwieniach i odrobinie niebieskości. I chyba kupię mu białe meble ( w ciaży wyśmiała moje białe!):angry: Ja, ale mnie to wkurza!
Podobnie pod jakimś zdjęciem napisałam, ze marzę o białej podłodze ( to była jakaś dyskusja z Adą, Zo na fb) i ona mi oświadcza, ze robi białe podłogi na drugi dzień:-D A łagodzenie wyszło tak, ze mnie ze znajomych fb właśnie wywaliła. No dziecinada:no: Ogólnie M. jej nie trawił od początku, trzeba było mu zaufać, bo on prawie wszystkich lubi i jak już kogoś nie trawi, to zawsze się okazuje, ze to gnida:tak:

ps, ciekawe czy tu też mnie podczytuje:szok::-D:rofl2: Bo kiedyś chyab mówiłam ,ze jestem na forum baby boom...
Martadelka, daj trochę brownies!:tak:

martadelka ja pracuję blisko Zakrzowa:)koło Korony a mieszkam w centrum okolice Pięknego Dworca Głównego :tak:
Aestima wstrętna ta Twoja "koleżanka"...znam też takie i wiem czym pachną.Nie warto marnować dla nich czasu.A teraz pewnie od tego obgadywania ma czerwone uszy :-p:rofl2: i dobrze jej tak!!Niech franca ma za swoje!!

reklama
Do góry