reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2011

ja mieszkalm niedaleko Wroclawia ale po ślubie przeniosłam sie do Wronek. We Wrocławiu pracowałam i chodizłam do szkoły mam teraz ok 260km :) ale staram sie byc jak najczesciej zeby dziadki widzieli malego jak przyjade to siedze tydzien teraz jak wroce do pracy pewnie bedzie to tylko weekend no ale ....

wczoraj pislam wma ze robilam ogórki siedzialm do 23 30 ale wrato bylo sa przepyszne :D
u ans tez goraczka nie miłosierna młody bedizemy niedlugo nad jezioro sie zbierac :)

mama Matiego
ja tez jestem sama w ten weeknd ale tylko do 19 z tym ze z trójka dzieci i psem :)

reklama
soksy tylko że ja jestem sama z Matim już od tamtego wtorku do środy jak dobrze pójdzie i tak co tydzień

no rozumiem jabylam raz z malym sama prawie 3 tyg jak moj S wyjechal na delegacje.... nie zazdroszcze

a co do spotkanie to nie am sprawy chetnie tylko jeszcze nie wiem kiedy dokladni bede ale na pwno jakos po niedzieli na pare dni

Aestima wstrętna ta Twoja "koleżanka"...znam też takie i wiem czym pachną.Nie warto marnować dla nich czasu.A teraz pewnie od tego obgadywania ma czerwone uszy :-p:rofl2: i dobrze jej tak!!Niech franca ma za swoje!!

:-D :tak: Ja bym zerwała z taką kontakt - no po co się denerwować niepotrzebnie? Szkoda słów - olej temat, słuchaj M. ;-)

Madzioolka, 1200 umów?!
:szok: Ojapierdziu, też musiałabym odpocząć od komputera :-p

Soksy, ja też byłam uzależniona, ale zaczęłam nad tym pracować ;-) Teraz siadłam przy śniadanku [Mężuś pozwolił mi pospać, sam zajął się małym :-)] ale zaraz uciekam, ogarniamy chałupkę i jedziemy na działkę do znajomych :-)

Marta :*

Witam Was wszystkie i dziękuję za wsparcie, toFFane jesteście :-)

witam sie ui ja... ;-)

u nas dzis imienimy mamy i do ogarniecia ponas 200 m2 po prostu mam ochote sie polozyc i kwiczec... rece mam zszorowane do spodu a jeszcze jedna sałatke musze zrobic:dry:

jutro rano sie pakujemy i o 7 walimy nas soline.. a potem nie wiem gdzie nas auto poniesie :) i na pewno we wtorek do prababci trzeba skoczyc odwiedzic i zachachmęcić domowe jajka :)

ja chyba nie moge pokazywac sie publicznie w stroju :confused2:
co pojade ad jezioro z mysla ze sie opale i pokapie to zachodzi slonce a dzis jak sie zdecydowalam ze sie rozbiore (bo ostatnio zawze mam spodenki) to zaczeło padac:wściekła/y:

dziewczyny rozpływam się, nawet siły na pisanie nie mam, więc poodpisuję wieczorkiem, mała śpi więc idę w kimkę bo padam na cycki, głowa znowu napierdziela... (ja też sama od piątku do poniedziałku włącznie:-()

reklama
Do góry