reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

Soksy - ja mam megalenia od wielu tygodni i zupełnie z tym walczyć nie potrafię :zawstydzona/y: Są czasem przebłyski pracowitości ale niestety nieduże. :baffled: Wściekła jestem za to na siebie :wściekła/y: Mam nadzieję, że po wakacjach się ogarne ale miałam tyyle zrobić w tym czasie :sorry2:
Młoda niewisząca, potrafi się bawić sama, jesli nie ma dostępu na to co mam aktualnie ochote ( np. kredki w pudełku stoją na codzień wyżej ) sygnalizuje, nie naprasza się ze swoim towarzystwem, aż mi czasem głupio, że się nie pobawię z Młodą Damą. Ostatnio razem rysowałysmy i czytałyśmy książeczkę, no i gramy w piłkę. :tak: Tylko oczekuje akceptacji przy tuptaniu. :-p

hehe ja sie ogarniam od roku :D :cool2:

tesciu z drabiny spadl i sobie kregi zlamala w odcinku ledźwiowym teraz kursuje z teściówką szpital-dom a córki siedza w domkach ale co przeciez to ja zla synowa jestem....
wpadne wieczorem mam nadzieje ze ktos bedzie :)

reklama
Hej dziewczyny!

NIe było mnie znów, echhh wakacje i org ślubowania... :)

U nas spoko. Piszę tylko żeby powiedzieć Wam, że kolejna czerwcowa mama będzie miała smrodka dzieciątka ;) I wychodzi na to, że to ja ;) Zrobiłam 3 testy, 3 dni z rzędu i każdy pokazał jedno DOGGI JESTEŚ W CIĄŻY
:) :p bez starania!!!!! hehe :) wg moich obliczeń termin mam na 13 Marca 2013... Piszę to narazie tylko Wam, bo lekarza mam w przyszłym tygodniu dopiero i do tego czasu nikomu nie mówimy, ale Wam musiałam powiedzieć :))

Przepraszam ze tak tylko o sobie ale nie mam cholera kiedy nadrobić porządków w domu a co dopiero forum :(((

hej kochane
jaos ostatnio nie mam weny na pisanie, chyba przez okres- jestem jakas taka zadzumiona jak to przy okresie:no:
widze, ze ostra dyskusja o wychowaniu.... no ja przechodze podwojne zupelnie inne etapy dorastania i dojrzewania. zaczelam czytac ksiazki na temat 5-6 latka i jak przechytrzyc takie dzieciaki bo ostatnio nie wyrabialam z dominika a po pierwsze to sama siebie musiala uspokoic i wiecie co....w zasadzie od razu jak jak jestem spokojniejsza dominika rowniez. jak zaczyna wyc kazde jej sie uspokoic i z nia rozmawiam i to wszytsko zaczyna dzialac....a norberta histerie olewam, tlumacze spokojnie i tyle ale jest uparciuch straszny----mam nadzieje, ze sama przy tym wszytskim nie oszaleje, ale dzeiki Bogu jest mnostwo pomocnych ksiazek to czytam:)

Hej dziewczyny!

NIe było mnie znów, echhh wakacje i org ślubowania... :)

U nas spoko. Piszę tylko żeby powiedzieć Wam, że kolejna czerwcowa mama będzie miała smrodka dzieciątka ;) I wychodzi na to, że to ja ;) Zrobiłam 3 testy, 3 dni z rzędu i każdy pokazał jedno DOGGI JESTEŚ W CIĄŻY
:) :p bez starania!!!!! hehe :) wg moich obliczeń termin mam na 13 Marca 2013... Piszę to narazie tylko Wam, bo lekarza mam w przyszłym tygodniu dopiero i do tego czasu nikomu nie mówimy, ale Wam musiałam powiedzieć :))

Przepraszam ze tak tylko o sobie ale nie mam cholera kiedy nadrobić porządków w domu a co dopiero forum :(((

doggi
ale czad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

trasia nie mialam okazji ci pogratulowac kochana jestes miega wielka, po raz kolejny jestes dla mnie bohaterka

Witajcie :-)

Julinka też w miarę grzeczna, ślicznie potrafi się bawić sama ale nocki....sa okropne!!! Śpi sama mniej więcej od 21.30 do 2, potem płacz, jęczenie, marudzenie, w końcu ląduję w dużym łózku czy to w domu czy nad jeziorem, nie chce spać, przytulać też nie, głaskać nie, siedzieć też nie, leżeć też nie. Wkońcu po godzinie takiego cyrkowania zasypia.
Myślęę że zęby znów jej dokuczają....chyba

dORIS​ olka jak ma takie ekscesy to jej daje butle z herba albo woda i zasypia.. a robi tak jak mowisz, wszystko nie... przytulic nie, poglaskac nie, leec nie tylko butelka z pitkiem i jest ok :)

Doggi...ale ja butelkę podaję najpierw,jak tylko się obudzi :-) potem jak długo jęczy to kaszę a i tak swoje musi odpłakać ostatnio

To może faktycznie zębolce idą, dziąsełka coraz twardsze więc no cóż, marudy będą przy tych ostatnich swoich zębach :/ Ola ostatnio w ogóle ma jakąś traume i chodzi i jęczy od kilku dni :/

reklama
Olce wybiła się dolna czwórka, miała ją przez kilka dni i się schowała... nie kumam tego... czy to możliwe w ogóle, a jestem pewna że ta czwórka bylła bo jeszcze teściowa mnie wołała że kolejny ząb i lipa

Do góry