reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

Doggi - no ale na własnym weselichu... znowu...:szok: Coby tylko kieca dobra była :-p
A ja wczoraj porządkowałam ciuszki - kolejny dzień :baffled: - i pajaców w rozmiarze 74 - 68 już w użyciu - mam ze 25 :szok:, bo podostawałam. Te z metkami wiozę dziś do koleżanki ciężarówki, może odkupi. Oczywiście jak w każdym rozmiarze są różnej długości :confused: Tony spodni, bluz, sweterków... Właściwie na zimę coś ciepłego, buty i można śmigać...

reklama
hej slonka:)
moja misiulka pojechala z siostra nad jezioro i mam dzis w planie polozyc mlodego spac i maluje łazienke:)
lavunia ja bym z checia oddala dominika do przedszkola w wakacje chocby na kilka godzin bo jej nudno samej w domu ale u nas pozamykane wszytsko- cieawe kiedy sie to zmieni???? nawet juz mialam pomysl zeby samej zalozyc cos takiego na wakacje bo u nas na wsi dzieci sie naprawde nudza ale jakos tak miejsca na to nie mam:(
aestima moje spoznione najgoretsze zyczenia urodzinowe:) oby wam sie szybko i gladko wszytsko na nowym miejscu ulozylo
zolza kciuki za dziejsza wizyte:)

lece bo mi mlody ucieklgdzies

marta sama malujesz?? wow :tak:
nio u nas lipiec wolny a w sierpniu juz mozna posyłać...
posłąłam go, wlasnie sie nudzi w domu... a tam ma zajęcia, sporo dzieci było :tak:
niby na wsi mieszkam, ale szkole i przedszkole mamy :tak: i dobrze....

dzień dobry. U nas nocka tragiczna, nic nie spałam. Mała trafiła do mnie po wielkim darciu już o 23 i kręciła się całą noc, właziła na mnie, kopała... ech nieprzytomna jestem. Teraz ona odsypia a ja gotuje dla niej pulpety:-(

trasia wspolczuje:no:
larvunia sama, bardzo to lubie. musze wam sie pochwalic moim nowym odnowionym naroznikiem i niedlugo wieszakiem na ubrania tylko czekamy na deski

Cześć
Trasia witaj w klubie - u mnie też noc do bani, Maja obudziła się o 1 gdy my się kładliśmy i nie chciała już zasnąć wzięłam więc Ja do naszego łóżka i w efekcie T wylądował na podłodze w drugim pokoju aja całą noc walczyłam z Jej nogami żeby nie dostać po twarzy...
Ocho - spałą i już się obudziła... to będzie cięzki dzień, zmykam..

reklama
hej dziewczyny.

O jaaa ale dziś jest piękna pogoda u nas !! Jaram się bardzo bo właśnie przyjechał listonosz z paczką dla mnie a w niej.... odżywka do rzęs, wybuliłam 200zł ale efekty ponoć powalają (jednym z przykładów jest moja koleżanka która stosowała i teraz ma tak dłuugie i gęste rzęsy że wyglądają jak sztuczne!! JARAM SIĘ :D

Poza tym spoko, Olka wstała o 6.40 ale po wypiciu mleczka momentalnie zasnęła koło mnie w łóżku :) Bo mąż już w drodze do Dresden był (po świeże rybki) i obudziłyślmy się dosłownie 5 minut temu, a raczej kurier nas obudził :))

A teraz moja córcia siedzi zakłada buta i mówi przy tym w kółko gęgugęgugęgugęgu :)

Ubieranczo i spacer :)

Miłego dnia dziewczęta :)

Do góry