reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Asinka, tak. Trzeba ją zresztą w razie czego wykluczyć, żeby podjąć dalsze kroki. U mnie 3 testy powiedziały "Nie, Zołza, nie jesteś w ciąży" - ale przy Ediśku testy zrobiłam później, zdaje się 40. dnia, a tym razem 40. jest jutro. Zobaczymy... najgorsze, że boli mnie podbrzusze...

zołza wiec czekamy na dalsze informacje i trzymam &&&&& aby było wszystko ok

majqa u nas też juz od dawna (nawet nie pamietam od kiedy) Mati nie jada w nocy, ostatnio chyba na jedzeniowym watku było o tym pisane

soksy dobrze ze mały zachwycony łóżkiem :-)

Dzięki dziewczyny. No on się chyba przyzwyczaił. Dziś spróbuję podać wodę... A i przepraszam ale u mnie z czasem krucho i nie dam rady pisać na wszystkich wątkach... Mam nadzieję, że nie obrazicie się jak tutaj będę podpytywać?:zawstydzona/y::sorry2:

zołza - &&& za dalszy rozwój sytuacji. Szwagierka miała podobnie ale chyba w 46 dniu dostała @ a już świrowała i u gina też była.

majqa jasne, pisz tutaj! Moja Marysia też już od dawna nie je w nocy. Myslę, że synek nie jest głodny tylko przyzwyczaił się do tego nocnego karmienia, więc może być ciężko. Ale jeśli wiesz czego chcesz to dasz radę, zwykle pierwsza i druga noc jest ciężka. A potem nagle luzik więc warto walczyć:)

zołza no to trzymam kciuki aby Beta pokazała wynik na jaki czekasz. Ściskam, najgorsze to czekanie...

padłam i nie nie moge sie podniesc chilam kupic malemu posicel do łóżka i musze zaplacic ponad 100 zł !! rozbój poszukma czegos na allegro.

zołza współczuje tych nerwów i czekania i trzymam kciuki zeby wszytsko ułożyło sie po Twojej myśli :tak:

reklama
Do góry