reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

hello!
mnie teraz dopiero oświeciło, że przecież foreverowa Krysia do żłoba idzie! jaaaacie!
trasiu dziękuję za tę wiarę w dobre zakończenie, mi niestety w pierwszej chwili po takich wiadomościach (tych co nam je lek.przekazał w szpitalu) tej wiary brakuje; uruchamia się jakiś dziwny mechanizm obronny w stylu: idę stąd! idę spać a jak się obudzę to wszystko będzie inne; na szczęście po niedługim czasie wracam do zdrowia psychicznego;-)
kati ale superowo z tą Comą!!!

Leo po szpitalu często chce na ręce - łazi za mną, wyciąga rączki i gada "mama mama mama"; i jest strasznie nieszczęśliwy gdy słyszy: masz nóżki, to tuptaj; no ale przecież nie będę go nosić! facecik się przyzwyczaił - gdy tylko zakwękał w szpitalu od razu albo ja, albo jakaś pielęgniarka go brała na ręce i zabawiała, no bo przecież taki bidul z tym nosem zatkanym; a do dobrego prędko się przyzwyczaja:)

ironia
- &&& by Beniowi prędko minęło!

i miłej niedzieli for all!!!

reklama
Dziewczyny, koszmarnie boli mnie ucho ( albo węzeł chłonny?)- i nie wiem co robić, bo nigdy mnie nie bolało? jak dotknę miejsca pod uchem- masakra...jutro w pracy cały dzień, dziś niedziela, więc do lekarza się nie dostanę. co robić???? bo pierwszy raz w zyciu mnie boli... nie mogę się teraz rozłożyć:no:

no to chyba ucho aestima :) olejek kamforowy i krople do uszu- zatkac watką, ciepła herbatka i leżeć uchem do góry żeby krople dobrze wleciały :tak: do tego moze byc przeciwbólowy i przeciwgorączkowy

chyba znów ktos sie zabił na pikniku lotniczym - przed chwilą z lotniska walił czarny dym i słychac było straż :eek::eek:

ciekawe kiedy ci idioci sie naucza ze to beznadziejna impreza i przez ostatnie 4 lata co roku ktoś ginał :shocked2::wściekła/y::no:

Hej, usiadłam z herbatką i bolącym uchem a tu pustawo coś dzisiaj... chłopaków na wieczorny spacer wywaliłam, bo Miesio wstał po 17... Ironia:no:

witam wieczornie...
właśnie sobie uświadomiłam, że jutro do pracy, co prawda tylko na 4 godziny, ale muszę zostawić dziecko z nianią i wyjść z domu. Płakać mi się chce, chyba przez te wakacje się od Weroniki uzależniłam, od tego że cały czas przy niej jestem. Zawsze powtarzałam, że nigdy nie chciałabym siedzieć na wychowawczym tylko z dzieckiem, a jednak jest inaczej... Mogłabym z nią być aż do 3 r. ż.

my wrócilismy niedawno ze spacerku, mała pizze sobie strzelilismy, jakos przetrwałam ten dzien ale jak w najblizsze noce znowu Mati sie bedzie budził to nie wiem kiedy się wyśpię :dry::wściekła/y:

ironia
znowu, chyba rzeczywiscie powinni sie zastanowic nad sensem takich imprez...
Jak Benio?

Aestima jak się czujesz? ucho nadal boli jak na poczatku czy mniej?

edit
saffi tylko moge sobie wyobrazić co czujesz, tez bym pewnie teskniła za Matim, ale skoro jutro tylko na 4 godziny to dasz radę, wytrzymasz napewno

No my cały dzień poza domem - pognałyśmy na 10 do teatru, Młoda siedziała jak zahipnotyzowana a potem Starówka i spotkanie z opiekunką Młodej i Jej Narzeczonym - wróciłyśmy o 18. Czuję się z.... jak koń po westernie, a jeszcze kasza, kąpiel i milion rzeczy do zrobienia na jutro :baffled: Zupełnie nie mam głowy myśleć o żłobkowych sprawach :no:
Zdrówka dla wszystkich Chorych i uśmiechu dla Zasmuconych nadejściem września.
Traschka - loos, nie spodziewam się laski o smukłej kibici :-p

reklama
dziewczyny, dlaczego nagle jak robię odpowiedz nie pojawia mi się ten pasek narzędzi i nie mam tej ikonki dzięki której zdjecia wstawiałam i nie mogę wstawić zdjęć???

Do góry