agaundpestka
Fanka BB :)
Witam wieczorową porą
weekend, a ja ledwo żyję. Pokój pomalowany może nie tak jakby zrobił to fachowiec, ale jest czysto i jest kolor taki jaki chciałam
teraz zostaje wykończeniówka
teraz skończyłam kleić listwy i cała jestem poklejona w kleju montażowym :/
Dziewczyny doradzcie mi czy kupować znowu wózek bliźniaczy czy może taki który można przyczepić potem do roweru.
AMORTYZOWANA PRZYCZEPKA ROWEROWA 2 OS WÓZEK RIKSZA (3490782879) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
moje dziecko się naprawia.
A czapki tylko z daszkiem i chustki na słońce.
Nie pamiętam czy Ci odpowiadałam o tkmaxx <skleroza> ja chodzę do tego w Renomie.

No i witam powracające urlopowiczki
Dziewczyny doradzcie mi czy kupować znowu wózek bliźniaczy czy może taki który można przyczepić potem do roweru.
AMORTYZOWANA PRZYCZEPKA ROWEROWA 2 OS WÓZEK RIKSZA (3490782879) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
My do 8ej z dwoma przerwamiu mnie dziś cud się stał wstałyśmy o 7.30 !!!!!!!!!!!!!!!! pierwszy raz takie coś mnie spotkałoto nic że wstawałam do niej w nocy chyba z 5 razy ale za to pospałam dziś :-):-)
A czapki tylko z daszkiem i chustki na słońce.
Nie pamiętam czy Ci odpowiadałam o tkmaxx <skleroza> ja chodzę do tego w Renomie.
Ja bym też pewnie dała. Myślę, ze w tym wieku nie musimy się juz tak dokładnie trzymać miesięcy jak to było na początkuAga no i git, że robota wre! Szybkiego końca i pięknego rezultatu!
I PYTANIE: myślicie, że mogę dać młodej już mm, na którym napisane jest po 15.mies.? Bo skończyło mi się hipp 3, a w domu mam właśnie hipp 4 po 15mies. i nie chce mi się specjalnie rano do sklepu gnać za mlekiem.
No i witam powracające urlopowiczki