reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Aga jaka makabra z tymi ptaszkami :no: Ciekawe czy do sasiadow przemowi ptak na stole...

Sunshine wspolczuje problemow z oczkiem. Zycze milej zabawy wieczorem :)

Alijenka, ale szkoda, ze pada :/ Moze jutro bedzie ladniej.

Josie jak tam w domku?

Munka rozmowa ok?

Aronia ale fajnie brzmi opis tego parku wodnego. Maja jakas strone internetowa, albo zdjecia w necie?

Polaa nie wiem ile takie rzeczy w Pl kosztuja, ale raczej bym sie nie zgodzila na podszywanie sie pode mnie. Rozne sytuacje moga wyjsc (jak pisalas), a poza tym to nielegalne wiec chyba za duzo do stracenia.

Jestem wsciekla na L. Od rana nabzdyczony, poklocilam sie z nim. Postanowil zabrac mlodego na spacer (na pol godziny przed obiadem). Nawet picia mu nie wzial. :angry::no:

reklama
Kasienka,Niespodzianka ja wlaśnie nie chce sie zgodzić, tak jak piszecie, wyjdzie cos na jaw i bede miała problemy ale jej teksty " boze jak Ty tam masz fajnie, to za darmo, za leki dziecku nie płacisz"... I wiadomo ze to chodzi o to, żebym sie zgodziła. Nie lubie odmawiać komuś ale bede musiała w takiej sytuacji. Zazartowalam do niej zeby sie tutaj przeprowadziła to bedzie miała za darmo a Ona do mnie " jakbym mieszkała w Anglii i ktos mnie poprosił o to co ja Ciebie to bym sie zgodziła". No ciekawe.... A w ogóle to nie jakas super bliska koleżanka na której mi jakos specjalnie zależy. Jak nie zrozumie to trudno a tej koleżanki u której sie zatrzyma nie prosi bo jak twierdzi oba planuje ciąże i nie chce jej problemów robić!!!

Kasienka najlepszego dla Sary :tak: No czas leci jak szalony

asik Aneta wygrała, tak jak chciałam hehe :)

niespodzianka ja w czwartek miałam kłótnie z moim i to taka jak nigdy. Ale sie zdenerwowałam.

polaa - to sobie pod wzgledem pogodowym wybralas odpowiedni kraj do zamieszkania ;-)Co do kolezanki to ja bym sie na Twoim miejscu tez nie zgodzila. To nie jest jakis zabieg niezbedny dla zdrowia czy zycia a ona nie jest najbiedniejsza, skoro spedza urlop za granica :-p Tak jak ja opisujesz to brzmi na zwykla cwaniare. Nie warto ryzykowac klopotow. I chyba lepiej nie szukac wykretow czy pretekstow, bo bedzie wymyslac potem jakies inne numery. Powiedz wprost, ze Ty na takie rzeczy nie idziesz. Z Twojego opisu wyczuwam u niej postawe roszczeniowa. Zaloze sie, ze gdybys sie zgodzila, to nawet by Ci nie byla wdzieczna, tylko strzelilaby focha, bo uwaza, ze jej sie nalezy. U nas w czasach studenckich odchodzily rozne numery, zeby np. miec za darmo czy ze znizka jakiejs wejscia czy komunikacje, "gubilo" sie legitymacje i takie tam ale za to grozil maksymalnie mandat w tramwaju. Rozne inne numery tez sie robilo ale to po pierwsze byli przyjaciele a po drugie wszystko bylo legalne :tak:Raz mnie za to zaproponowano malzenstwo fikcyjne dla obywatelstwa (tzn. obywatelstwo mialam niby dac ja) :szok: Odmowilam na miejscu. Pakowac sie w takie problemy za pare tysiecy - bzdura.

Niespodzianka - no wlasnie niestety nie ma dobrych zdjec w necie, bo juz ich szukalam, zeby taka jedna zwabic do mnie w gosci :-p Dlatego chcialam sama pofotografowac ale aparat tak skutecznie schowalam przed dzieciem, ze znalazlam dopiero pod wieczor :sorry2: Moze i pol biedy, bo by zamokl :-p No ale to jest 10minut piechota od nas a sezon sie dopiero zaczal :-)

Aronia nie do końca odpowiedni kraj bo śniegu mało a czasami w ogóle w okresie zimowym :-D Ale upałów odpowiednio duzo - trzy tygodnie w roku :-D Hahaha. Nie no masz racje co do tej dziewczyny, ja po prostu chciałam dowiedzieć sie co Wy myślicie bo nawet przez chwile pomyślałam, ze moze egoistką jestem :zawstydzona/y: Ale jednak nie...
z drugiej strony trochę ja rozumiem bo każdy chce zaoszczędzić ale kosztem tego, ze mogę mieć mega problemy?! Ja nie spytalabym o to koleżanki.
No i szkoda, ze nie wszędzie to za darmo jest bo jak sie od niej dowiedziałam to jestem szczęściara bo co miesiąc sobie mogę zakładać co innego :-D Dobre.
Niech przyleci, zarejestruje sie u lekarza, trzy miesiące popracuje i idzie założyć a potem niech z powrotem do polski leci, czesto odwiedza UK wiec jak zostanie raz dluzej nic sie jej nie stanie a bedzie miała za darmo tak jak chce.
Jak ja nie lubie takich sytuacji

polaa - to ona powinna sie czuc niekomfortowo proszac Cie o cos nielegalnego a nie Ty odmawiajac ;-) Ja wiem, ze sie rozne rzeczy robi, np. znajomy zarejestrowal swoj samochod na Litwie na swoja dziewczyne, bo go taniej kosztuja podatki i ubezpieczenie :-p Tylko, ze taki numer z autem to jest kombinowanie, lawirowanie ale nie jest nielegalne, za to mu nic nie grozi (co najwyzej, ze ona mu polozy lape na aucie przy rozstaniu :-p ). Sa pewne granice przyslug i moim zdaniem ta Twoja znajoma je przekracza. Lepiej z takimi osobami w uklady nie wchodzic :tak:

Niespodzianka - poszukalam troche ale te fotki sa na prawde marnej jakosci i rozproszone po sieci. Tyle truja w miejscowej prasie o marketingu a promowac sie nie umieja :sorry2:Nie wiem czy uda Ci sie tu cokolwiek wypatrzyc:
tratwa1.JPGwodospad.jpg

Edek: tu jeszcze cos znalazlam (to nie my :-p ):
mlynek.jpgduzy mlynek.jpgtratwa2.jpg

Załączniki

• tratwa1.JPG
    tratwa1.JPG
    36,7 KB · Wyświetleń: 66
  • wodospad.jpg
    wodospad.jpg
    63,2 KB · Wyświetleń: 63
  • mlynek.jpg
    mlynek.jpg
    43,4 KB · Wyświetleń: 64
  • duzy mlynek.jpg
    duzy mlynek.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 70
  • tratwa2.jpg
    tratwa2.jpg
    53,1 KB · Wyświetleń: 58
Ostatnia edycja:
Polaa - nigdy w życiu! Po co masz mieć problemy??? Jak sama zauważyłaś - trzeba implant po jakimś czasie wyjąć, a w międzyczasie może jakieś badania kontrolne, a moze jeszcze jakieś nieprzewidziane sytuacje... po co Ci to.

Polaa, ja też mówię, że absolutnie nie, to nie takie hop siup! Niech dziewczyna sama przyjedzie tu albo zarobi. Kurde też bym chciała taką wkładkę, i to za darmo, ale do głowy mi nie przyszło,żeby o coś takiego prosić kogokolwiek!!!

Aronia - super ten park do zabaw... u nas jest fajny plac zabaw dla dzieci, ale jakiś jełop go wymyślił nad samym oceanem - głowę chce urwać tak tam pi...zga.

Hej

Wczoraj zrobiliśmy spontaniczny wypad ze znajomymi do dyskoteki:-) Jak zwykle wrobili mnie w kierowanie autem więc byłam bez % ale i tak super się wybawiłam:tak: Do domu wróciliśmy po 5 a młody obudził się o 8 więc dziś chodzę nieprzytomna

Polaa nie zgadzaj się, po co ryzykować

Aronia świetny ten plac macie. I tak blisko od domu. My najbliższe jezioro mamy ok 8 km. od nas ale i tak jeździmy dalej bo lepsze atrakcje dla dzieci

reklama
Asik - to zaimprezowaliście! :-)

bylismy dzis na echu sreca z M, ma jakas tam blonke, ale to zadna wada :D

u nas tez upal, a M jeszcze na anty, wiec tez nie wiem czy moge tak po sloncu z nim chodzic???? jak myslicie???

Super, że echo oki!! :-D a z dzieciaczkem na anty na słońce bym nie wychodziła.

Wychodzimy!!! Mlody zdrowy, lekarz mowi ze ta saturacja to jakies problemy adaptacyjne moze byly bo juz ok. A tetno niskie ale w normie i sie nie martwic:)

Youpiiiii !!!!!! :-D

Munka - 70-lecie! :szok: Pelen szacunek!!!! Imprezowa z Was ekipa :-) Daj znac, jak poszla rozmowa i czy trzymanie kciukow cos dalo :tak:

do mnie też ciężko dociera, że oni tyle lat po ślubie!! oboje wiekowi, ale trzymają się nieźle. Liczę na ich geny ;-)
Fajnie macie z tą rzeczką, super miejsce!

Munka rozmowa ok?

dopiero jutro o 13.00 :-)

W końcu mam weekend w Wawie. Dużo zrobiłam, wczoraj byliśmy w parku w Konstancinie, weszliśmy do tężni, żeby trochę dobroci powdychać.
Dziś mężulek kończy 30 lat, więc wybieramy się na obiad do Jeffs'a , a potem na spacer.
Pogodo trwaj!!! :-)

Macie może sprawdzone proporcje masła, cukru i mąki na kruszonkę?? Kiedyś znałam idealny przepis i gdzieś zapodziałam. Dziś mi wyszła, ale musiałam co chwilę czegoś dorzucać.

Ostatnia edycja:
Do góry