Hej widze temat kupkowy a my wlasnie idziemy do lekarza jutro bo janek ma ostatnio codzien prawie rozwolnienie nie wazne co by jadl... I juz znow placze przy robieniu bo go boli jak taka rzadka.. Boje sie ze jakies pasozyty ma bo mial ostatnio fazy na zjadanie piasku itp... Nie wiem, zupelnie sie na tym nie znam
z jedzeniem znow gorzej ostatnio ale to chyba te upaly
W pieluche nie sika od czasu zabiegu i zadnych wpadek tylko po spaniu czasem mu sie zdarzy ale spi w pampersie jeszcze:-)
Pod koniec tygodnia jedziemy na wies do tesciow... I tam chrzciny mamy juz zalatwione na 10 sierpnia. Mam nadzieje ze jakos wytrzymam tydzien u nich ale juz mam stresa bo tesciowa juz mi wydzwania i gada ze bedzie malego w wozeczku wozic na spacerki wrrrrr
z jedzeniem znow gorzej ostatnio ale to chyba te upaly

W pieluche nie sika od czasu zabiegu i zadnych wpadek tylko po spaniu czasem mu sie zdarzy ale spi w pampersie jeszcze:-)
Pod koniec tygodnia jedziemy na wies do tesciow... I tam chrzciny mamy juz zalatwione na 10 sierpnia. Mam nadzieje ze jakos wytrzymam tydzien u nich ale juz mam stresa bo tesciowa juz mi wydzwania i gada ze bedzie malego w wozeczku wozic na spacerki wrrrrr