reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Dziękuję za odpowiedź.
Liczę, że jeszcze to nie to bo ja dziś sił nie mam... Jak chodzę to jest lepiej.
Niniuszka boli i oczy mi się kleją! Ja cały czas się uspokajam tym, że idę spać. Bo na porodówce powiedzieli mi, że Kobiety często psychicznie się nakręcają i wywołują uczucia, których nie ma jak np. bóle. A na ktg ich nie ma bo to tylko psychika!
Pójdę spać i przejdzie! :-)

Także do jutra!

Ostatnia edycja:
reklama
nioo BMR oby Ci przeszło jak pójdziesz spać :-D

stokrotka ja jestem z takiej mieściny jak Oborniki Śląskie znasz ?? i mam zamiar rodzić w Brzegu Dolnym

nioo BMR oby Ci przeszło jak pójdziesz spać :-D

stokrotka ja jestem z takiej mieściny jak Oborniki Śląskie znasz ?? i mam zamiar rodzić w Brzegu Dolnym
No wiem gdzie sa Oborniki Slaskie...nie tak daleko, nawet niedawno bylam tam w jakiejs miescince pod obornikami z mezem na rybach, a konkretnie to zobaczyc staw. :)
Patrze na nasze suwaczki to widze tylko 3 dni roznicy :)

A zapomniałam napisać że odebrałam wynik posiewu i nie mam paciorkowca!!!!!! Chociaż to badanie dobrze wyszło.

A tak w ogóle chyba zaczęłam odczuwać skurcze przepowiadające bo ewidentnie przy twardnieniu brzucha dzisiaj odczuwam także delikatny ból jakby miesiączkowy..... No i kłuje mnie jakby w pochwie troche.

tych stawów w koło obornik jak nasrał :-p
ja też na początku myślałam o porodzie na Kamieńskiego ale jakoś mi przeszło :-), kiedyś mieszkałam na kozanowie także okolice Astry znam bardzo dobrze :-), zresztą Wrocław znam dość dobrze bo od skończenia szkoły podstawowej praktycznie 80% swojego życia spędzałam we Wro

No prosze bardzo... :) A dlaczego przeszlo ci z Kamieńskiego? Wczesniej jeszcze mieszkalam na Vivaldiego na Jagodnie ale tam za daleko maz mial do pracy, jechal przez miasto kurde nieraz godz. Szlak nas trafil i przeprowadzilismy sie blizej. Mieszkamy teraz na Bajana i jestem baaaardzo zadowolona. Mąż do pracy czasami jezdzi rowerem jak mu sie chce.

wiem gdzie jest Bajana :)
a przeszło mi bo troszkę daleko i słyszałam że tam cieżko się dostać a mój lekarz prowadzący jest ze szpitala w Brzegu i szpital jest po remoncie dlatego zdecydowałam sie na poród tu, oczywiście wcześniej też myślałam o Trzebnicy

BMR - i tu masz rację, idź spać, jak zaśniesz i bóle przejdą, to to nie było to, jak będą coraz gorsze i nie dadzą spać, to pojedziesz do szpitala i tyle :)

reklama
wiem gdzie jest Bajana :)
a przeszło mi bo troszkę daleko i słyszałam że tam cieżko się dostać a mój lekarz prowadzący jest ze szpitala w Brzegu i szpital jest po remoncie dlatego zdecydowałam sie na poród tu, oczywiście wcześniej też myślałam o Trzebnicy
Ja o Trzebnicy tez slyszalam ze podobno dobrze tam i O tym ze do Kamienskiego ciezko sie dostac tez slyszalam... co ma byc to bedzie takze najpierw uderze tam a potem sie okaze... ale jesli mnie nie przyjma to pojade na Borowska bo ja znowu tam mam lekarza tylko ze ten na Borowskiej mimo ze ladny i odnowiony to jakos mnie personel nie zacheca...Troche mnie tez tam nie ciagnie chociazby dlatego ze moja gin jest tam tylko w poniedzialki na noc a tak nie ma jej wogole w tygodniu.

Do góry