Witam,
Wczoraj późnym wieczorem wróciliśmy do domu. Podróż super, chłopcy byli wymeczeni ale grzeczni
Urodziny Kuby udane. Za bardzo Was nie nadrobilam ale ostatnie strony tak
Mlodak masakra z tym zabiegiem Twojego. Niech może lepiej zostanie w szpitalu i w końcu to zrobią. Trzymam kciuki
Iwon my nosimy 68/74 cm i rozmiar 6-9 miesięcy
Wojtek od kilku dni nie chce coś jeść. Jedynie zje normalnie butle przed spaniem a w dzień przy każdym jedzeniu się pręży i denerwuje. Myślałam, ze to może przez to, ze w Polsce inna woda no ale dzisiaj w domu dalej cyrki:-( Mam nadzieje, ze mu przejdzie i wszystko wróci do normy.
Wczoraj późnym wieczorem wróciliśmy do domu. Podróż super, chłopcy byli wymeczeni ale grzeczni
Urodziny Kuby udane. Za bardzo Was nie nadrobilam ale ostatnie strony takMlodak masakra z tym zabiegiem Twojego. Niech może lepiej zostanie w szpitalu i w końcu to zrobią. Trzymam kciuki

Iwon my nosimy 68/74 cm i rozmiar 6-9 miesięcy

Wojtek od kilku dni nie chce coś jeść. Jedynie zje normalnie butle przed spaniem a w dzień przy każdym jedzeniu się pręży i denerwuje. Myślałam, ze to może przez to, ze w Polsce inna woda no ale dzisiaj w domu dalej cyrki:-( Mam nadzieje, ze mu przejdzie i wszystko wróci do normy.
ale ogolnie cos malo je od dwoch dni. i znow po kapieli zupelnie nie mial ochoty na mleko, nie wzial ani lyka!
teraz mu dal maz przez sen i zjadl pol...