reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Witam!
Chciałam nadrobić, ale wymiękłam w połowie :sorry2: Rzuciło mi się tylko w oczy, że Iwon przespała cała nockę - gratki! :tak:

Ja jakoś nie ogarniam. Do tego mała wcale nie pomaga - wczoraj obudziła się o 22 i grandziła do 1! :szok: A później obudziła się o 3.30 głodna! :szok: Dziś zasnęła o 22 i mam nadzieję, że się nie obudzi :no:
Właśnie kończę robić rybę po grecku. Miałam w planach jeszcze sernik, ale już sobie odpuszczę na dzisiaj ;-)
I w końcu ubrałam choinkę
choinka1.jpgchoinka2.jpg

reklama
Hej

moj maly przeziebil sie u tesciow:/ z nosa mu leci ale nic poza tym, mam nadzieje ze szybko mu przejdzie. Na szczescie jestesmy juz u moich rodzicow a tu cieplutko:) tylko moja mama juz zapomniala jak to jest miec niemowle i ciagle mu go budzi krzyczac do taty z kuchni zeby jej cos przyniosl :D

Pamka moj tak samo z przytulaniem jak twoj plus to co rysica nazywa calowaniem a ja mysle ze to proba odgryzienia mi policzka :-D

Horoskop super :-X

gratuluje przespanych nocek, oby wiecej!
Dobranoc

Młody jeszcze trochę ma katar, a teraz mnie rozkłada :( a tu jutro chrzciny:nerd::nerd:

Młody już się poturlał pod choinkę i zdjął cukierka :D
34r6dxz.jpg

Macku jaka masz orginalna choinkę fajna :)

Aylin byk:tak:

Zazdroszczę wam trochę tych przygotowań. Ja będę robić cokolwiek dopiero po świętach;-)

Julek spał ciągiem do 2:15 zjadł UU a potem spał do 5, wzięłam na ręce przytuliłam (on oczywiście wsadził mi palucha w oko a drugą łapką wyrwał garść włosów:baffled:), wzięłam do siebie i spaliśmy do 7... no chyba jako prezent świąteczny taka nocka:happy2:

Maćku śliczna choinka

Josie zdrówka
Aga trzymam kciuki by Was nie rozłożyło &&&&&

Dziewczynki ja też wpadam z życzeniami dla Was i Waszych rodzin:

Mnóstwo ciepła i radości,

Niechże w Waszym domku zagości,
Na wigilijnym stole jedzenia wszelakiego,
I picia wybornego.
Niech pieniądz wam szeleści,
A miłość niech was w życiu pieści.

Zobacz załącznik 525604

Jeszcze powiem,że Antoś zmaga się z zapaleniem gardła:( i mamy kolejnego ząbka:)

Załączniki

• wesolych-swiat-drogie-paniexx.jpg
    wesolych-swiat-drogie-paniexx.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:
Dzień dobry! :-)
Hej

moj maly przeziebil sie u tesciow:/ z nosa mu leci ale nic poza tym, mam nadzieje ze szybko mu przejdzie. Na szczescie jestesmy juz u moich rodzicow a tu cieplutko:)
Zdrówka życzę! :tak:

Młody już się poturlał pod choinkę i zdjął cukierka :D
Smakowało? ;-)
No, wszystko ugotowane/upieczone, prezenty popakowane, pazurki na czerwono pomalowane, można iść spać, dobranoc i życzę zero pobudek :)

Zazdroszczę. Ja daleko w lesie :sorry2:

Dzisiaj dostałam pierwszy @ po porodzie :-(

reklama
Wpadłam Wam złożyć życzenia

Białe myśli lekkie jak puch
niech anioł przywieje z nieba,
otworzy skrzydłem nadziei
i kolędę zaśpiewa.
Bo dzisiaj jest piękny dzień,
wszystko się rodzi na nowo,
więc w blasku tajemnych świąt
żyjcie zdrowo i kolorowo.